Dašić izgubil živce

Vladimir Dašić je fizično napadel fotografa, ki ga je ujel, ko je zapuščal zgradbo, v kateri živi pevka Milena Ćeranić.

pon, 04.06.2012, 18:32

Paparaci so ob živce spravili že marsikaterega športnika tudi na območju nekdanje Jugoslavije, a Srbi so po nedavnem izpadu Vladimirja Dašića, košarkarja Union Olimpije, upravičeno zagnali vik in krik.

Črnogorca, ki je pred tremi meseci s partnerko Marijo pričakal prvega otroka, je namreč fotograf beograjskega tabloida Alo ujel med odhodom iz zgradbe, v kateri živi pevka Milena Ćeranić. Dašiću se je stemnilo pred očmi. Po besedah fotografa ga je odvlekel v bližnji taksi in toliko časa pritiskal nanj, dokler ni izbrisal vseh posnetkov, z bratom pa sta ga ob tem vseskozi zasipala z žaljivkami.

Dašić je sicer znan po vroči krvi, bržkone pa si ni mislil, da bo s tem dogodkom sprožil tolikšne posledice. Že od četrtka ga namreč v Srbiji išče policija, kje je, pa ne ve niti njegov oče Željko.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se