Halo, Vail: šampanjec pri Mazejevi

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je po koncu SP povabila v svoj apartma na šampanjec.

Objavljeno
16. februar 2015 15.15
Alpsko smučanje
Vito Divac, poročevalec
Vito Divac, poročevalec

Tina Maze je z zelo razpoloženo ekipo aMaze po koncu SP v Beaver Creeku pripravila prijetno srečanje s slovenskimi poročevalci. Navzoča sta bila tudi njen menedžer Ralph Krieger, lanski trener Mauro Pini ter nekdanja sotekmovalka Urška Rabič, ki živi v ZDA.

Šampionski šampanjec, ki ga je dobila za dve zmagi, je ob kaminu odlično prijal. Mazejeva je bila sicer vidno utrujena, a razpoložena za kramljanje ob žlahtni kapljici. Žal pa časa za slavje ni bilo. Že včeraj je odpotovala domov, kjer jo čakajo priprave za sobotno-nedeljsko Zlato lisico.

Srčki Bucikove

Ana Bucik drugega slaloma na svetovnem prvenstvu ni končala. Na drugi progi je smučala zelo dobro in bila blizu uvrstitve med petnajsterico najboljših, kar bi ji prineslo precej boljši štart na Zlati lisici. Američane pa je navdušila s srčki na čeladi. Za valentinovo jih je namenila fantu.

Shiffrinova želi osvojiti Pohorje

Slalomska svetovna prvakinja Mikaela Shiffrin je na Zlati lisici nastopila le trikrat, a višje od sedmega mesta leta 2014 ni prišla. Letos želi stopiti na zmagovalni oder, do tekem na Pohorju pa se bo osredotočila na veleslalom.