Ibrahimović odgovoril Cantonaju: Jaz bom bog Manchestra

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je v svojem slogu odgovoril Ericu Cantonaju, ki ga je označil za princa Man. Uniteda.

Objavljeno
18. julij 2016 16.23
FBL-EURO-2016-MATCH9-IRL-SWE
M. Ž.
M. Ž.

Manchester - Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je znan po svojih hudomušnih izjavah in tudi tokrat ni razočaral, ko je na iznajdljiv način odgovoril na dobrodošlico legendarnega napadalca Manchester Uniteda Erica Cantonaja.

Nekdanji francoski nogometaš je pozdravil Ibrahimovićev prestop iz Paris Saint-Germaina v Manchester United, obenem pa Šveda opozoril, da v mestu ni prostora za dva kralja - Eric Cantona je namreč imel vzdevek »kralj Eric« - tako da bi bil Zlatan Ibrahimović lahko zgolj princ:

»Imam sporočilo za Erica. Odločil si se za prihod k Unitedu, kar je bila najboljša odločitev v tvojem življenju. A v Manchestru je lahko le en kralj. Lahko postaneš princ in nosiš dres s številko 7, to je moje darilo tebi. Kralj je odšel, naj živi princ!«

Zlatan Ibrahimović je nekdanjemu napadalcu Manchester Uniteda v svojem slogu odgovoril: »Slišal sem Cantonajeve besede in mu čestitam, saj sem ga vedno občudoval. A mora vedeti, da ne bom kralj Manchestra, temveč bog Manchestra!«