Izpustili ugrabljenega Tevezovega očeta

Po osmih urah so ugrabitelji spustili na prostost Segunda Teveza, očeta argentinskega nogometaša Carlosa Teveza.

Objavljeno
29. julij 2014 18.27
Posodobljeno
29. julij 2014 18.27
BRITAIN/
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Buenos Aires - Argentinski nogometni zvezdnik Carlos Tevez preživlja družinsko dramo. Danes so na revnem obrobju Buenos Airesa ugrabili njegovega očeta, zaradi česar je nogometaš Juventusa iz Italije nemudoma odpotoval v domovino. Toda ugrabitelji so po osmih urah Segunda Teveza že izpustili.

Po podatkih policije, so ugrabitelji dvakrat poklicali družino in zahtevali visoko vsoto denarja, da izpustijo očima argentinskega nogometnega zvezdnika. Policija za zdaj še ni identificirala napadalcev.

Ugrabitelji naj bi Tevezovega očeta ustavili, ko se je z avtomobilom peljal po obrobju Buenos Airesa. Zapuščeni avtomobil so našli po nekaj urah, ker se oče ni vrnil, je Tevezova snaha poklicala policijo in prijavila izginotje. Segundo Tevez pravzaprav ni biološki oče slavnega nogometaša (ta je umrl, ko je bil Carlos še otrok), je pa že dolga leta poročen z njegovo materjo.

To ni osamljeni primer ugrabitev med nogometnimi zvezdniki: pred časom je podobno dramo doživljal brazilski nogometaš Hulk, ki so mu ugrabili sestro.