Jordanova jahta za milijon funtov na mesec

Eddie Jordan, mogotec iz formule 1, ima v lasti 40 milijonov evrov vredno jahto, njen najem stane milijon funtov na mesec.

Objavljeno
30. marec 2014 15.31
*reu*jordan
S. V., šport
S. V., šport

Mogotec iz formule 1, ki sicer ta čas dela kot strokovni komentator pri BBC, Eddie Jordan se lahko od prejšnjega tedna pohvali z izjemno lepotico – jahto, vredno slabih 40 milijonov evrov.

Ko je v ponedeljek dobil v roke ključe, je pripravil tudi »dan odprtih vrat« in bilo je kaj videti. Notranjost bi kaj lahko zamenjali za luksuzni hotel, na svojem ogledu je Jordan pokazal pet sob z zakonskimi posteljami za goste, ki niti slučajno ne spominjajo na kabine, dobro bo poskrbljeno za člane posadke in še posebej kapitana, ne manjka niti nočni klub, bar, garaža itd. Jahta bo na voljo za najem, in sicer za milijon funtov na mesec, pri čemer je za zdaj že rezervirana za tri mesece.

»Nekoč sem sanjal o razvoju dirkalnih avtomobilov, nato formule 1 in to sem uresničil, potem pa sem začel sanjati o takšni jahti in zdaj je tu. O tem sem sanjaril sedem, osem let,« je bil ponosen Jordan, ki bo svojo novo igračko – gre za največjo jahto britanskega podjetja Sunseeker – zdaj zasidral v Monaku.