Jure Košir pripravlja dobrodelni golf turnir

Na dobrodelnem turnirju Jureta Koširja, ki bo 22. septembra na Bledu, bodo zbirali sredtsva za otroke z rakom.

Objavljeno
11. september 2012 17.43
iza/forma f
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si
Bled - Na Kraljevem igrišču na Bledu bo 22. septembra dobrodelni golf turnir, ki ga pripravlja nekdanji alpski smučar Jure Košir. Nastopilo bo več kot 80 domačih in tujih igralcev v šestih kategorijah, sredstva pa bodo namenjena Ustanovi za pomoč otrokom z rakom.

Dogodek, za katerega organizatorji načrtujejo, da bo postal tradicionalen. Juretu Koširju, ki bo turnir »Swingit!« z začetnim udarcem tudi odprl, se bodo pridružili tudi njegovi športni kolegi, ki so z njim tekmovali na belih strminah.

»Vesel sem, da nam je uspelo organizirati dogodek, kjer lahko dejansko združimo prijetno s koristnim. Igranje na mojem 'domačem' igrišču na Bledu, tekmovanje z nekdanjimi sotekmovalci in prijatelji ter vihtenje palic za dober namen - pomoč otrokom z rakom. Njim bomo namreč namenili celoten znesek, ki ga bomo pridobili iz naslova igralnin. Zavedam se, da je to le majhen prispevek, vendar z malimi koraki in potrpežljivostjo lahko tako v dobrodelnosti kot tudi v športu dosežemo velike rezultate,« je dejal Jure Košir.