Messi razkril, zakaj si je pobelil lase

Nov videz, s katerim je nedavno presenetil argentinski nogometaš Lionel Messu, ni le modna muha.

Objavljeno
05. september 2016 16.00
SOCCER-WORLDCUP-ARG-URY
Š. Ro.
Š. Ro.

Barcelona - Na Lionela Messija s pobeljenimi lasmi in rdečkasto brado so se zdaj navijači že nekako navadili, a pred kakšnim mesecem, ko se je na instagramu prvič pokazal svetu z novim videzom so mnogi le debelo pogledali.

A v spremembi videza ni bila le modna muha, temveč se je argentinski nogometaš zanjo odločil s posebnim namenom. »Spremembo sem potreboval, da sem lahko spet začel iz ničle,« je dejal za argentinsko televizijo in razkril, da zadnje obdobje zanj ni bilo Lahko. V Argentini je poslušal očitke, ker znova ni »prinesel« želenega naslova in z reprezentanco v južnoameriškem prvenstvu izgubil že tretji finale velikih tekmovanj zapored. Nato so se nanj vsule prošnje, naj se vrne (naposled jih je tudi uslišal). V Španiji so ga na drugi strani bremenila obtožbe o utaji davkov in grožnje o zaporni kazni.

»Veliko stvari se je dogajalo okoli mene in dejal sem si, da želim to ustaviti in začeti znova. Čutil sem, da bomo osvojili naslov, a vse je znova razpadlo in zame je bilo to izjemno razočaranje,« je dejal Messi in se nadejal, da bo v novi podobi začel novo poglavje sicer že tako sijajne kariere.