Novak in Jelena poročena tudi cerkveno

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je v družinskem krogu poročil na črnogorskem otoku Sveti Štefan.

Objavljeno
13. julij 2014 09.17
TENNIS-DJOKOVIC-SRB-MNG-PEOPLE
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Beograd - Potem ko sta si srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in njegovo dolgoletno dekle Jelena Ristić večno zvestobo na civilnem obredu obljubila že v četrtek, je par zdaj zakon potrdil še pred bogom. Cerkveni obred je potekal v družinskem krogu, v kapeli na črnogorskem otoku Sveti Štefan.

Đokovićevi so menda v celoti zakupili luksuzni otoček, ki ga je v preteklosti že obiskalo veliko zvezdnikov, v 60. in 70. letih so ga obiskovali Elizabeth Taylor, Richard Burton, Orson Welles in Kirk Douglas. Gostov na poroki je bilo le okoli 50, medtem ko je civilni obred obiskalo okoli 140 njunih prijateljev. Med povabljenci, ki so bučno proslavili dogodek, je bilo več teniških imen, denimo ruska zvezdnica Marija Šarapova, trener Marjan Vajda ter njegovi soigralci v reprezentanci Viktor Troicki, Nenad Zimonjić in Janko Tipsarević.

Par, ki v naslednjih mesecih pričakuje prvega otroka, sta na oroku poročila dva pravoslavna duhovnika, kot poroča beograjski Blic pa je bilo za zasebnost zelo dobro poskrbljeno. Ker Đokovićeva nista želela, da v javnost zaide kakšna fotografija s poroke, tudi osebje na otok ni smelo prinesti telefonov ali kamer.