Opazili smo: sprejem nogometašev Leicestra na Prešernovem trgu

Dogodek z bogatim spremljevalnim programom se ima zgoditi v ponedeljek, 16. maja, ob 18. uri.

Objavljeno
06. maj 2016 15.42
FBL-ENG-PR-LEICESTER-BRITAIN
J. P.
J. P.

Ljubljana − Senzacionalni Leicestrov naslov angleškega nogometnega prvaka že pred zadnjima dvema koloma prvoligaškega tekmovanja na Otoku razvnema strasti po vsej Evropi. Tudi v Sloveniji. Mednarodno evforijo je hitro zagrabil športni šaljivec in prek družbenega omrežja ustvaril dogodek, ki naj bi se zgodil v ponedeljek, 16. maja, ob 18. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani. Ne dogodek kar tako, temveč kar sprejem nogometašev Leicestra v slovenski metropoli!

Da bo poskrbljeno za bogat spremljevalni program z (denimo) Damjanom Murkom, Veselimi Štajerkami, Pihalnim orkestrom Jesenice in Zlatkom Dobričem, pa tudi za hrano in pijačo za vse okuse − od čevapčičev in kebaba do ričeta, ajmohta in vampov, od piva in špricerja do močeradovca in borovničk (za vegetarijance pa korenčkov smoothie in ovseni kosmiči) −, je pripisal. Povezovalec? »Veliki ljubljenec občinstva in najboljši slovenski športni komentator Goran Obrez.« In, navsezadnje: prost vstop!

Mimogrede: udeležbo je po facebooku potrdilo že več kot 1600 Leicestrovih privržencev. Boste zraven na očitno polnem Prešernovem trgu?