Piquejeva pričeska na seznamu slabih novic iz Barcelone

Nogometnega zvezdnika Gerarda Piqueja in njegovo Shakiro so ujeli na košarkarski tekmi med Barcelono in Panathinaikosom.

Objavljeno
26. april 2013 13.20
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Barcelona - Nogometaš Barcelone Gerard Piqueje se je po težkih zadnjih dneh sproščal na košarkarski tekmi. V družbi svoje izbranke, kolumbijske pevke Shakire, ki mu je januarja povila sina, si je ogledal odločilno peto četrtfinalno tekmo evrolige med Barcelono in Panathinaikosom. Slovenski košarkar Erazem Lorbek in njegovi soigralci so ju razveselili z zmago in uvrstitvijo na finalni turnir.

Pique se je tako sprostil po težkem porazu njegovega moštva na prvi polfinalni tekmi lige prvakov v Münchnu. Kot steber katalonske obrambe je imel veliko dela s hitrimi napadalci Bayerna, svoj obisk na Bavarskem pa je moral za nameček še podaljšati za eno noč, saj je zaradi dolgega dopinškega testa zamudil letalo.

»Bili so hitrejši, močnejši, enostavno boljši od nas. Mislim, da je skoraj nemogoče nadoknaditi takšen zaostanek,« je branilec komentiral po tekmi.

Španski tabloidi so se sicer nedavno obregnili tudi ob njegovo novo pričesko in jo dodali »na seznam slabih novic iz Barcelone«. Mnogi menijo, da je pobrit povsem podoben nekdanjemu trenerju Kataloncev Pepu Guardioli, ki pa bo, ironično, sicer kmalu postal novi vodja Bayerna.