Polet: Usain Bolt v Manchester United?

Lahko Usain Bolt uspe tudi v svetu vrhunskega nogometa? Manchester United bo očitno dal odgovor.

čet, 09.08.2012, 12:00

Aktualni olimpijski šampion v teku na 100 metrov, Jamajčan Usain Bolt, izjavil, da ima vse potrebno, da bi uspel tudi v svetu vrhunskega nogometa. Manchester United ga je očitno prijel za besedo.

Potem ko je Bolt prejšnjo nedeljo na kronskem festivalu - človeške - hitrosti, teku na 100 metrov, ponovno potrdil svojo svetovno prevlado, je na kasnejši novinarski konferenci med drugim izjavil, da ima vse fizične atribute, ki so potrebni, da bi lahko uspešno zaigral tudi na najvišji nogometni ravni.

Kako so se na izjavo odzvali v nogometnih vodah in kdo je pristopil do Bolta ter s kakšno ponudbo, si preberite na Polet.si ali kliknite TUKAJ!

Povezane novice

Polet: Londonu se obetajo novi taksiji
9. avgust ob 09:00
Londonskim ulicam se obeta novo vozilo, ki naj bi nadomestilo legendarne črne taksije. In to na električni pogon.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se