Ronaldo zaradi zabave pod udarom kritik (VIDEO)

Zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo se je po sobotnem porazu zabaval v prestižni restavraciji. Navijači niso bili navdušeni.

Objavljeno
09. februar 2015 14.51
FBL-ESP-LIGA-ATLETICO-REALMADRID
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Madrid - Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo se je znova znašel v središču pozornosti, potem ko je le nekaj ur po sobotnem porazu z Atleticom priredil rojstnodnevno zabavo v prestižni restavraciji In Zalacain.

Portugalski zvezdnik je 5. februarja dopolnil 30 let, okroglo obletnico pa je obeležil ravno na dan težkega ligaškega poraza z mestnim tekmecem. V prestižni restavraciji so mu družbo delali tudi nekateri soigralci, med drugimi Keylor Navas, Pepe Coentrao, Luka Modrić, Sami Khedira in James Rodriguez.

Udeleženci dogodka so na spletu objavili številne fotografije z zabave, na družbenih omrežjih pa se je pojavil tudi posnetek, na katerem Ronaldo prepeva ob kolumbijskem pevcu Kevinu Roldanu (v spodnjem videu).

Navijači madridskega moštva so se burno odzvali na dejstvo, da si je zvezdnik Reala vse to privoščil le nekaj ur po hudem porazu, njegovo zabavo pa so poimenovali kot »zabavo sramote«.

Ronaldo zgrožen nad objavo fotografij

Nogometašev agent Jorge Mendes je za radijsko postajo Cadena SER izjavil, da je bil nogometaš nad objavo fotografij zgrožen, saj je bila zabava zasebna. Dodal je še, da so udeleženci prve ure razvpite zabave spodbujali Ronalda, saj je bil ta žalosten zaradi poraza.

Madridski Real je kljub porazu ostal na vrhu prvenstvene lestvice, njegova prednost pred Barcelono pa se je zmanjšala na vsega točko.