Tony Parker drugič ziba

Dveletni sin francoskega košarkarskega zvezdnika, Josh, je včeraj dobil bratca Liama.

Objavljeno
30. julij 2016 12.33
ap+Slovenia Basketball Eurobasket
J. P.
J. P.

Pariz - Medtem ko se njegovi reprezentančni kolegi znojijo na predolimpijskem pripravljalnem turnirju v Argentini, je francoski košarkarski zvezdnik Tony Parker za nekaj dni zamaknil odhod v Rio. Z razlogom! Njegova soproga Axelle Francine, s katero sta poročena od predlani, je namreč včeraj povila še drugega sina - Joshu (konec aprila je dopolnil dve leti) bo odslej družbo delal mali Liam.

»Nepopisno srečen, da sem lahko še drugič očka,« je evforično, toda kratko in jedrnato čivknil 34-letni zvezdnik Ostrog iz San Antonia, sicer štirikratni zmagovalec lige NBA in leta 2007 tudi najkoristnejši igralec finalne serije, ki so ga za najboljšega izbrali tudi na eurobasketu pred tremi leti v Sloveniji, na katerem so se Francozi okitili z zlatimi kolajnami.

Preden je 2. avgusta 2014 pred oltar popeljal francosko novinarko Axelle Francine, sicer svojo vrstnico, s katero sta prijateljevala tri leta, je bil Parker skoraj tri leta in pol v zvezdniškem zakonu z 41-letno ameriško igralko in producentko Evo Longorio, s katero pa sta se novembra 2010 z veliko pompa razšla.