Tudi Kim prinaša milijone v Murrayevo blagajno

Andy Murray sam po sebi za oglaševalce ni zanimiv, bolj privlačna je njegova podoba skupaj z lepo Kim Sears.

Objavljeno
19. julij 2015 10.44
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Ne le s teniškim loparjem, Andy Murray služi milijone tudi zaradi svoje izvoljenke Kim Sears, je prepričan strokovnjak za športni marketing Nigel Currie. Kakor je dejal za Evening Standard, Murray sam po sebi sploh ni tako zanimiv za oglaševalce, bolj privlačna je njegova podoba v dolgoletnem in srečnem ljubezenskem razmerju z lepo Kim.

»Andy se lahko Kim zahvali za vsaj 30 odstotkov svojega zaslužka,« je dejal Currie in izračunal, da bi v prihodnjih letih lahko gospa Murray v družinsko blagajno prinesla kakšnih 30 milijonov. »Andy ni ne vem kako privlačen, a če mu dodate Kim? Zdaj sta zvezdniški par in takoj se jima ponuja veliko več priložnosti. Njegovo tržno vrednost je Searsova močno zvišala. Sta kot Beckhamova,« je še dodal marketinški strokovnjak.

Njegovo tezo o Murrayju, čigar menedžer Simon Fuller je nekdaj delal tudi z Davidom in Victorio, je potrdil še en marketinški strokovnjak Rikard Svendsen, ki je dejal, da je ta konservativni pristop lahko zelo uspešen. »Z njo se njegov dobiček lahko podvoji. S Kim, sploh zdaj, ko sta poročena, je Andy na trgu še bolj uveljavljen.«

Torej, za vsakim uspešnim moškim ...