Tudi Ligety pred oltar

Po Benjaminu Raichu in Petru Fillu je usodni da šepnil še en smučarski as: Američan Ted Ligety je srce oddal Mii Pascoe.

Objavljeno
27. julij 2015 23.14
vidic/pokal Vitranc
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Salt Lake City - Po Benjaminu Raichu, ki je konec aprila srce oddal dolgoletni izbranki Marlies Schild, in Petru Fillu (slab mesec dni pozneje) je usodni »da« šepnil še en zvezdnik alpskega smučanja, 30-letni ameriški »gospod Veleslalom« Ted Ligety. Pred oltar je namreč popeljal vrstnico Mio Pascoe, slavje, ki so se ga udeležili tudi nekateri sloviti športniki, denimo smučarja Felix Neureuther in Resi Stiegler ter biatlonka Miriam Gössner, pa je potekalo na ranču Blue Sky v neposredni bližini Ligetyjevega doma v Salt Lake Cityju.

»Doslej sem storil in doživel že nešteto lepih stvari, a mirne duše lahko zatrdim, da je bil včerajšnji dan najlepši v mojem življenju,« je dan po poroki na družbenih omrežjih srečo s sledilci delil dvakratni olimpijski zmagovalec, petkratni svetovni prvak in petkratni dobitnik malega veleslalomskega globusa, Neureuther pa je na svojem FB profilu ob fotografiji mladoporočencev zapisal: »Dame in gospodje - Mr. in Mrs. Ligety! Čestitam vama iz srca.«