V četrtek, 26. marca, bo Delu priložen nov Rekord

Zimska sezona v vseh smučarskih panogah je končana in v tretji številki Rekorda se bomo seveda še enkrat ozrli nanjo

Objavljeno
20. marec 2015 14.15
Posodobljeno
20. marec 2015 14.15
Planica2015 Skakalci reprezentanca Vlak Prevc Kranjec
uredništvo Dela
uredništvo Dela

V zimsko sezono bomo pogledali z intervjujem z enim od naših snežnih junakov, Petrom Prevcem, dogajanji v Planici, po rezultatsko izjemno uspešnih mesecih pa smo se lotili tudi analize, kako gre Smučarski zvezi Slovenije.

Tudi prosti slog je namenjen zimskemu asu, namreč svetovnemu prvaku Jakov Faku, saj smo se poglobili v njegove tekaške čevlje.

A vse le ne bo zimsko obarvano. Za rubriko drugo življenje športnika smo se pogovarjali z vedno zanimivim sogovornikom, telovadcem Mitjo Petkovškom, v športu brez meja tokrat o plezalcu Domnu Škoficu in Alenu Kobilici, v športni kroniki pa o izgredih na grških športnih prizoriščih, ne le nogometnih, ampak tudi na košarkarskih, odbojkarskih itd., medtem ko smo za enega najodmevnejših dogodkov prihajajočega meseca izbrali mariborski boksarski obračun med Dejanom Zavcem in Sašem Jengojanom. To bo po vsej verjetnosti tudi zadnji dvoboj Slovenca doma.

V infošportu se bomo lotili visoke tehnologije v formuli ena. Kot je zdaj že v navadi, se javljajo kolumnisti iz ZDA, Hrvaške, Italije in Španije.

Skakalci so novinarsko konferenco pred planiškim vikendom opravili na vlaku Ljubljana-Jesenice. Foto: OK Planica