Zlatan z van der Vaartovo bivšo?

Nekdanja žena Rafaela van der Vaarta naj bi se zatekla v objem Zlatana Ibrajimovića. Kaj ob tem poreče njegova žena Helena?

Objavljeno
14. april 2013 12.19
10151558 Germany Golden Camera
Š. R.
Š. R.

Zelo nenavaden štirikotnik sta spletla nogometna zvezdnika Zlatan Ibrahimović in Rafael van der Vaart. Potem ko se je zadnji ob bučnem medijskem pompu razšel s soprogo Sylvie, zdaj pa se je znašel v objemu njene (nekdanje) najboljše prijateljice Sabie Boulahrouz, je tu že novo nadaljevanje žajfnice.

Tudi Sylvie je namreč že pozabila na poglavje z van der Vaartom, ki se je končalo, potem ko ji je ta na novoletni zabavi pred številnimi prijatelji primazal klofuto, a če so bila prva ugibanja, da je njen novi izbranec francoski bogataš Guillaume Zarka, je ta teden sledila prava bomba. Nizozemska lepotica, znana kot televizijska voditeljica in fotomodel, naj bi namreč tolažbo našla v – reci in piši – Zlatanu Ibrahimoviću!

Tako so ju paparaci v Parizu zasačili na romantični večerji, med tednom pa naj bi se Sylvie mudila tudi v Barceloni, kjer je s tribun spodbujala zvezdnika PSG na povratni tekmi četrtfinale lige prvakov. Nadaljevanje o tem, kaj bo o vsem tem dejala Ibrahimovićeva žena Helena, bo najbrž še sledilo.