Interaktivno: kdo je kdo v olimpijski reprezentanci

V dinamični grafiki podrobneje predstavljamo vse slovenske udeležence na OI: v kateri disciplini nastopajo, kdaj so na sporedu ...

pet, 03.08.2012, 20:00

Ob letošnjih Olimpijskih igrah smo na spleti strani Dela pripravili dve interaktivni grafiki:

* vse uporabne in zanimive informacijame z olimpijskih prizorišč (grafika št. 1): dnevno objavljamo zanimive fotogalerije, v preglednicah lahko najdete vse podatke o svetovnih rekordih, pregled vseh osvojenih kolajn. Posebej pozorno spremljamo nastope slovenskih reprezentantov

* podrobnejša predstavitev vseh slovenskih udeležencev (grafika št. 2): predstavljeni so po disciplinah in datumih udeležbe.

Do obeh lahko dostopate tudi neposredno z naslovnice spletnega Dela.

Sicer pa vse športne in ostale dogodke iz Londona spremljamo v posebni kategoriji Olimpijske igre. Z vami bomo več kot 250 ur, vse do 12. avgusta, ko bodo podelili še 302. kolajno in nato sklenili letošnji največji športni dogodek.

Uživajte!

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se