Vlašićeva dokončno odpovedala OI v Londonu

Atletska zvezdnica Blanka Vlašić zaradi poškodbe gležnja ne bo nastopila na bližajočih se OI v Londonu.

sob, 14.07.2012, 16:12

Split - Hrvatica Blanka Vlašić je sporočila, da ji zdravstveno stanje ne dovoljuje nastopa v skoku v višino na OI v Londonu. Kot je zapisala na svoji spletni strani, po operaciji gležnja še ni pripravljena za vrhunske nastope po operaciji gležnja. »Zdravstveno stanje gležnja in ahilove tetive je vse boljše in boljše, tudi treningi so vse zahtevnejši, toda zmanjkalo le časa,« je pojasnila 28-letna atletinja.

Vlašičeva je bila svetovna prvakinja na prostem leta 2007 in 2009 in v dvorani leta 2008 in 2010, na olimpijskih igrah v Pekingu pa je bila druga za Belgijko Tio Hellebaud. Njen osebni rekord, 2,08 m, je le centimeter nižje od svetovnega rekorda Bolgarke Štefke Kostadinove (2,09, 1987).

»Če me ne bi doletela infekcija, zaradi katere sem se morala vrniti na začetek, bi se gotovo pripravila za OI. Za mano so že tri OI, vendar si želim sodelovati tudi na OI v Braziliji in vsaj še na enih OI za tem,« je dodala Vlašićeva.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se