Poškodovan tudi kapetan Kavtičnik

Vid Kavtičnik si je strgal kožo med dvema prstoma na levi roki. Šive bo imel deset dni, tri dni mora strogo mirovati.

Objavljeno
05. januar 2018 17.18
Veselin Vujović, selektor slovenske reprezentance, in Vid Kavtičnik (7) med polfinalno rokometno tekmo Francija - Slovenija na Svetovnem prvenstvu v rokometu za moške, v Parizu (Francija), 26. januar 2017. [Veselin Vujović,Vid
A. V., Peter Zalokar
A. V., Peter Zalokar
Zreče - Slovenska rokometna reprezentanca nima sreče. Na seznamu poškodovanih se je znašel tudi kapetan Vid Kavtičnik, potem ko je staknil precej nenavadno nevšečnost. Na levi roki se mu je med treningom strgala koža med dvema prstoma, zato je prejel pet šivov.

Šive bo imel vsaj deset dni, od tega mora prve tri dni strogo mirovati, zato v slovenski reprezentanci še ne vedo, ali bo lahko igral na evropskem prvenstvu, ki se prične čez osem dni. Kavtičnik ima sicer že dolgo težave s poškodbami, tokrat je na svoj seznam vpisal novo, za slovensko reprezentanco pa ni igral že vse od lanskega svetovnega prvenstva, na katerem si je poškodoval koleno.

Selektor Veselin Vujović ima tako vse več težav. Na položaju desnega zunanjega igralca je poleg Kavtičnika zelo vprašljiv tudi nastop Jureta Dolenca, tako da sta na tem igralnem položaju zdrava samo Žiga Mlakar in Nejc Cehte.

Zaradi poškodbe bo EP zagotovo izpustil tudi najboljši slovenski krožni napadalec Matej Gaber.