Razgor ostaja v Celju

Krilni igralec Celja Pivovarne Laško, David Razgor, je podaljšal pogodbo s klubom do konca sezone 2015/16.

Objavljeno
06. februar 2014 13.49
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Celje - Iz rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško so sporočili, da je krilni igralec David Razgor podaljšal svojo pogodbo do konca sezone 2015/16.

Razgor je bil vzgojen v celjski rokometni šoli in je za Celje odigral 208 tekem, s čimer zaseda 17. mesto na lestvici nastopov vseh časov, dosegel pa je 447 golov.

»Celje je moje mesto in moja želja je bila ostati tu in podaljšati sodelovanje. Ko mi je klub ponudil to možnost, nisem dolgo razmišljal in okleval, temveč sem z veseljem sprejel ponudbo in se veselim nadaljevanja kariere tukaj. Tako bom še naprej član matičnega kluba, ob tem pa bom nadaljeval šolanje, ki verjamem, da ga bom v tem času zaključil. Verjamem tudi, da nam bo uspelo uresničiti klubske cilje, to je biti najboljši v Sloveniji, čeprav se zavedamo, da to ne bo lahko. Letos že zaostajamo za tekmecem, a borili se bomo do konca, enako pa lahko obljubljam tudi za prihodnje sezone,« je povedal Razgor.

Celjani so v domačem prvenstvu na drugem mestu, s točko zaostanka za Gorenjem, natopajo pa tudi v ligi prvakov, v kateri bodo v soboto ob 16. uri gostovali pri St. Petersburgu.