Balotelli zahteva poljub angleške kraljice za zmago nad Kostariko

Če Italija danes ne premaga Kostarike, se bo Anglija že poslovila s SP. Mario Balotelli se šali na twitterju.

Objavljeno
20. junij 2014 10.12
BRAZIL-WORLDCUP/
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Rio de Janeiro - »Enfant terrible« italijanske nogometne reprezentance Mario Balotelli je sinoči spet opozoril nase s sočno izjavo na twitterju. Po sinočnji tekmi proti Urugvaju je zbodel Angleže, ki se lahko po drugem porazu že danes poslovijo od prvenstva, njihove upe pa lahko vsaj za nekaj časa še ohrani Italija - če danes premaga Kostariko.

Balotelli je zapisal, da bo v primeru zmage Italijanov zahteval posebno nagrado: poljub angleške kraljice Elizabete II. »Če premagamo Kostariko, želim poljub, seveda na lica, od angleške kraljice,« je zapisal na twitterju, njegovo objavo pa je do danes delilo že skoraj 130.000 uporabnikov.

Balotelli bo kajpak tudi na današnji tekmi proti Kostariki (ob 18. uri) prvi adut »azurrov«, potem ko je na uvodni tekmi v Manausu z odločilnim golom poskrbel že za zmago nad Angleži. Slednjim tudi v primeru današnjega poraza Kostarike še ne bo odleglo, potrebovali bodo še idealen razplet v 3. krogu, ko se bosta udarila še Italija in Urugvaj, nato bo odločala še gol razlika.