Andreja Klepač v Singapurju dobila tekmici, Caro do druge zmage 

V primeru zmage v prvem krogu slovensko-špansko dvojico čaka boljša ekipa iz dvoboja med prvima nosilkama turnirja.

Objavljeno
25. oktober 2017 09.58
Posodobljeno
25. oktober 2017 09.58
mdr*Andreja Klepač
A. V., N. Gr.
A. V., N. Gr.
Singapur - Koprčanka Andreja Klepač, ki bo kot četrta slovenska teniška igralka nastopila na zaključnem turnirju sezone, je danes ponoči dobila tekmici v četrtfinalu. Žreb je Klepačevi, ki dvojice igra skupaj s Španko Mario Jose Martinez Sanchez, najprej namenil tretji nosilki sklepnega turnirja v Singapurju, Madžarko Timeo Babos in Čehinjo Andreo Hlavačkovo.

Medtem ko zaključni turnir ženske teniške sezone najboljše osmerice za posameznice že poteka, pa bodo v četrtek nastope v Singapurju začele tudi dvojice. Klepačeva in Sanchezova bosta nastopili na osrednjem igrišču. Doslej sta se z madžarsko - češko navezo pomerili enkrat; letos na turnirju v Cincinnatiju sta bili po treh nizih boljši Baboseva in Hlavačkova.

V primeru zmage v prvem krogu oziroma četrtfinalu slovensko-špansko dvojico čaka boljša ekipa iz dvoboja med prvima nosilkama turnirja, Švicarko Martino Hingis in Yung-Jan Chan iz Tajpeja, ter nemško-češko dvojico Anna-Lena Grönefeld - Kveta Peschke.

Do druge zmage na turnirju je ekspresno prišla tudi Carolina Wozniacki, ki je s 6:0 in 6:2 odpihnila neprepoznavno prvo igralko sveta Simono Halep. Po zmagi je Wozniackijeva na vrhu v rdeči skupini, kjer danes dvoboj čaka še Caroline Garcia in Jeleno Svitolino.