Bo Đoković igral tudi v Ljubljani?

Načrt najboljšega igralca na svetu Novaka Đokovića je, da zaigra v vseh glavnih mestih nekdanje skupne države Jugoslavije.

Objavljeno
02. april 2016 11.06
Posodobljeno
02. april 2016 11.06
TENNIS/
A.V.
A.V.

Sarajevo - Čeprav je vest prišla na dan 1. aprila, je očitno zgodba povsem resna. Načrte Novaka Đokovića je predstavil bosanski teniški igralec Damir Džumhur. »Nazadnje, ko sva se pogovarjala v Miamiju, je Novak zatrdil, da resnično hoče priti v Sarajevo ter obiskati Bosno in Hercegovino«, je povedal Džumhur in zanikal informacijo, da se bo preselil v Beograd. »V Srbiji zgolj treniram, ker imam tam boljše pogoje«.

»Đokovićev načrt je, da bi zaigral v vseh glavnih mestih nekdanje skupne države Jugoslavije. Najprej bi prišel v Sarajevo, zatem v Beograd, Zagreb, Ljubljano, morda tudi v Črno goro. Želimo si, da bi se pridružili tudi Marin Čilić in Goran Ivanišević ter še kakšen slovenski igralec«, je rekel Džumhur. »Kaj takšnega bi lahko organizirali konec tega leta ali v začetku prihodnjega. Marsikaj bo odvisno, koliko bo Đoković zaseden s preostalimi ekshibicijskimi dvoboji«, je še pristavil.

Pred leti je sicer že krožila govorica, da naj bi Đoković v dvorani Stožice odigral promocijski dvoboj s Petom Samprasom, toda posel je nato padel v vodo.