Klepačeva na mastersu

Andreja Klepač bo prvič zaigrala na zaključnem mastersu sezone, ki ga gosti Singapur.

čet, 12.10.2017, 21:03; spremenjen: 21:06

Ljubljana - Potem ko Slovenija lani na ženskem sklepnem turnirju v Singapurju ni imela nobene predstavnice, saj se naveza Katarina Srebotnik-Andreja Klepač ni prebila med osmerico najboljših dvojic sezone, bo letos spet drugače. Resda je za Srebotnikovo še ena slaba sezona, a med elito bo premierno igrala Andreja Klepač, ki si je nastop priigrala s Španko Mario Jose Martinez Sanchez.

Če se bo Koprčanka predstavila prvič, velja povsem drugače za njeno soigralko, ki je leta 2009 tudi že osvojila lovoriko, poimenovano po Martini Navratilovi. Masters se bo v Singapurju začel prihodnjo nedeljo, dvojice takoj čakajo izločilni dvoboji, medtem ko se bodo posameznice najprej pomerile v dveh skupinah po sistemu vsaka z vsako, preden bosta sledila polfinale in finale.

Od včeraj je znana tudi osmerica, ki se bo pomerila v posamični konkurenci, saj se je Simoni Halep, Garbiñe Muguruza, Karolini Pliškovi, Jelini Svitolini, Caroline Wozniacki, Venus Williams in Jeleni Ostapenko pridružila še Caroline Garcia.

Povezane novice

Dalila Jakupović v polfinalu Tianjina
12. oktober ob 14:03
Na kitajskem teniškem turnirju Slovenka nastopa v konkurenci dvojic v navezi s Srbkinjo Nino Stojanović.
Prijavi sovražni govor