Murray zaradi poškodbe kolena predčasno iz Toronta

Olimpijski prvak v tenisu Andy Murray je zaradi bolečin v kolenu odpovedal dvoboj z Milošem Raonićem v Torontu

pet, 10.08.2012, 10:22

Toronto - Olimpijski teniški prvak Škot Andy Murray je v torek dopotoval na turnir v Kanado, v Torontu dobil dvoboj drugega kroga proti Italijanu Flaviu Cipolli, pred četrtfinalom pa so ga premagale bolečine v kolenu, tako da je moral obračun proti Kanadčanu Miloš Raoniću odpovedati.

»Bolečine se ponavadi pojavijo, ko sem preselim na tršo podlago in imam ponavadi za seboj že vsaj 10 dni treninga. Seveda bodo bolečine sčasoma minile, toda ne želim tvegati še hujše poškodbe. zato sem se odločil, da ne bom igral,« je sporočil Murray in bil obenem prepričan, da bo naslednji teden na turnirju v Cincinnatiju pripravljen na branjenje naslova.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se