Škotu vrnili smrdljive copate in poročni prstan

Andy Murray je s pomočjo družbenih omrežij dobil nazaj športne copate z vezalkami, na katerih je imel poročni prstan. Žena bo spet zadovoljna, se je zahvalil.
Fotografija: Andy Murray ima na vezalkah pripet prstan, ki mu prinaša srečo. FOTO: Christophe Simon/AFP
Odpri galerijo
Andy Murray ima na vezalkah pripet prstan, ki mu prinaša srečo. FOTO: Christophe Simon/AFP

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Andy Murray se je pred prvim dvobojem na mastersu v Indian Wellsu doma znašel v težavah. Škotu so po treningu namreč ukradli teniške copate, na vezalke katerih vedno pripne svoj poročni prstan. Potem ko je preko Instagrama zaprosil za pomoč, so mu športne copate s prstanom vrnili.



Škotu so po treningu ukradli teniške copate, ki jih je pustil pod najetim avtomobilom pred hotelom, da bi se čez noč prezračili. Težava pa je bila v tem, da Murray svoj poročni prstan vedno pripne na vezalke. Kot je zmagovalec treh turnirjev za veliki slam sporočil prek Instagrama, se je zjutraj vrnil, vendar športnih copat ni bilo nikjer več. Prav tako tudi ne prstana.

Andy Murray se je leta 2015 poročil s Kim Sears. FOTO: Russell Cheyne/Reuters
Andy Murray se je leta 2015 poročil s Kim Sears. FOTO: Russell Cheyne/Reuters


»Lepo bi bilo, če bi to delili in mi pomagali najti poročni prstan,« je 34-letni zvezdnik zaprosil za pomoč in očitno se je njegova poteza obrestovala, saj je oboje s pomočjo družbenih omrežij, Instagrama in Twitterja, dobil nazaj. Kot je danes objavil preko Instagrama, se je v videoposnetku najprej zahvalil vsem, ki so mu pomagali iskati športne copate, povedal, da je opravil nekaj pogovorov s hotelsko varnostno službo, nato pa pokazal, da je športne copate s prstanom na vezalkah dobil nazaj.



»Ali bi mi verjeli? Še vedno smrdijo, ampak imam jih nazaj, poročni prstan je nazaj in pri ženi sem spet dobro zapisan. Gremo!« je pojasnil škotski zvezdnik, ki je od leta 2015 poročen s Kim Sears.

Andy Murray nastopa na turnirju v Indian Wellsu. FOTO: Clive Brunskill/AFP
Andy Murray nastopa na turnirju v Indian Wellsu. FOTO: Clive Brunskill/AFP

Komentarji: