Zoran Krajnc novi glavni trener Kaje Juvan

Ptujčan je vodil Tamaro Zidanšek, nato vstopil v štab Kaje Juvan, ki pa ga je zdaj po slovesu z Belgijcem Philippom Dehaesom izbrala za glavnega trenerja.
Fotografija: Pred Kajo Juvan so v tej sezoni še številni izzivi, lotila se jih bo z novim glavnim trenerjem. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Pred Kajo Juvan so v tej sezoni še številni izzivi, lotila se jih bo z novim glavnim trenerjem. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Sredi teniške sezone, nekaj dni pred najodmevnejšim turnirjem v Wimbledonu, je slovenske navijače presenetila novica o spremembi v trenerskem štabu naše obetavne igralke Kaje Juvan. Včeraj smo poročali o tem, da je poslej ne bo več vodil Philippe Dehaes. Z Belgijcem je sodelovala od lanske pomladi, kot je znano, med njima ni bilo niti omembe vrednih sporov niti zapletov zaradi pogodbe, letos se je razveselila prvega finala v seriji WTA, in sicer v Strasborugu. 

A v želji po še opaznejšem napredovanju v drugem delu te sezone, v katerem sta med drugim še dva turnirja za grand slam v Londonu in New Yorku, jeseni pa tudi novi reprezentančni izziv proti Kitajski v pokalu Billie Jean King, je zdaj združila moči z Zoranom Krajncem. Ptujčan, star 58 let, znan tudi kot dolgoletni trener Tamare Zidanšek, je sodeloval v štabu Kaje Juvan, zdaj pa je postal njen prvi trener. Drugih sprememb ni, za telesno pripravljenost 21-letne Ljubljančanke bosta še naprej skrbela Miran Kotnik in slovaški kondicijski trener Maroš Molnar.  

Preberite še:

Komentarji: