Peter Prevc nas je obiskal na Delu

Skakalni junak se je ustavil tudi v uredništvu Dela in podelil podpise v knjigo, ki je nastala izpod peres naših novinarjev.

Objavljeno
24. marec 2016 18.55
Peter Prevc
Delo.si
Delo.si

Ljubljana - Na Delu smo dobili poseben obisk, v našem uredništvu se je ustavil ta čas najbrž najbolj zaželeni Slovenec, skakalni šampion, zlati orel Peter Prevc. Čeprav je imel tudi danes natrpan urnik obveznosti, je s svojim obiskom razveselil vse, ki snujejo časopisne strani - s katerih se je v zadnjem času teh velikih uspehov tako pogosto smejal.

V uredništvu smo mu v spomin na rekordno sezono izročili tudi spominsko fotografijo, ki je v Planici nastala z objektivom našega fotografa Mateja Družnika.

Prevc je tako pokukal tudi v prostore, kjer je nastajala knjiga o njegovem življenju in karieri, ki je izšla pred kratkim. Srečal se je z njenimi avtorji Alijem Žerdinom, Miho Šimnovcem, Gregor Kališnikom, Simono Bandur, Sinišo Uroševičem, Mojco Finc in Špelo Robnik. »Lepo ste napisali,« je bil zadovoljen in v knjige vtisnil tudi svoje podpis.

Podpisane izvode knjige Peter Prevc bomo uporabili za različne nagradne igre, ki jih sicer organiziramo za promocijo naših blagovnih znamk. Vabimo vas, da nas pozorno spremljate in si podpisan izvod zagotovite tudi sami.