Nič več darilnih kuponov in ostalih dolgočasnih daril

Letos se za svoje najbljižje malo bolj potrudite in kupite tisto, kar jih bo resnično razveselilo.

sob, 25.11.2017, 07:01

Nikejeva mojstrovina

Zelo malo podjetij se pri razvoju aplikacij in spletnih strani zares potrudi in uporabnikom ponudi odlično uporabniško izkušnjo. Nike z letos predstavljeno aplikacijo Sneakrs spada v to skupino. Kot je možno sklepati iz naslova je glavni namen aplikacija predstavitev široke ponudbe copat. Najboljše pri tem je, da so izpostavljeni najbolj zanimivi modeli. S tem lahko nekomu podarite copate, ki jih v Sloveniji ni možno kupiti. Poleg ponudbe, ki je v danem trenutku na voljo in v prodaji si je možno ogledati tudi prihajajoče modele. Slednji se v aplikaciji pojavijo slabega meseca pred uradnim pričetkom prodaje in aplikacija vas lahko pravočasno opozori, ko so na voljo. V ločeni rubriki je na voljo tudi vpogled v ozadje delovanja podjetja in pristop k oblikovanju s pomočjo katerega je Nike postal globalna ikona športne obutve.

Aplikacija je brezplačno na voljo uporabnikom iOS in Android OS. V primeru, da se odločite in s pomočjo Sneakrs kupite darilo velja opozorilo glede dostave. Nakup se opravi neposredno v aplikaciji in dostava ponavadi traja od tri do štiri dni. A včasih se lahko zgodi, da vam tik pred rokom dostave po e-pošti sporočijo, da je naročila zaradi pomanjkanja zalog ni možno izvesti. V tem primeru vam preostane zgolj to, da naročilo ponovno oddate. A se pred tem s pomočjo podpore strankam na spletni strani prepričajte, da bo tudi dejansko dostavljeno. Iz tega razloga se je potrebno za naročilo odločiti pravočasno in ne čakati na zadnji trenutek.

Vodnik po darilih

Canopy je letošnja novost na voljo brezplačno uporabnikom iOS in Android OS naprav. Aplikacija na podlagi široke ponudbe iz amazonove spletne trgovine prikaže najboljše izdelke po posamezni kategoriji. Pri tem se ne uporablja računalniški algoritem ampak so za izbiro izdelkov odgovorni kar sami razvijalci aplikacije. Za iskanje primernega darila je aplikacija izjemna saj so vsi izdelki razvrščeni v ustrezno kategorijo in hkrati jih ni veliko. S tem se ustvari preglednost, ki amazonovi spletni strani manjka. Ko najdete primerno darilo vas aplikacija preusmeri na amazonovo spletno stran kjer se opravi nakup. Pri tem morate biti pazljivi na to, da dostava v Slovenijo ni možna za vse izdelke.

Etsy

Etsy je en izmed tistih razlogov zakaj več ne morete uporabljati izgovora, da je za določeno osebo težko poiskati primerno darilo. Slabih 30 milijonov uporabnikov po svetu uporablja aplikacijo kjer se ponujajo izdelki, ki jih ustvarjajo manjša in večja podjetja. Na voljo je vse od oblačil, pametnih naprav, notranje opreme za dom do nakita, opreme za male živali in podobno. Na voljo so tudi filtri iskanja, ki so osredotočeni na specifične dogodke kot je na primer praznični čas v mesecu decembru. Dostava naročenih izdelkov poteka brez zapletov in skoraj vse izdelke je možno naročiti tudi v Slovenijo. Etsy je kot aplikacija za iOS in Android OS na voljo brezplačno.

Fancy

Instagramovska zasnova aplikacije spodbuja ležerno brskanje in iskanje primernih daril za določeno osebo. Ponudba aplikacije se razlikuje od ostalih saj izdelki izstopajo. Tako si lahko naročite obešalnik, ki ponuja tudi osvetljavo in s tem olajša iskanje primernega oblačila v zimskem času, ko so jutra še temna. Cenovni razpon je širok. Na voljo so poceni izdelki za manj kot 20 EUR in hkrati več kot 10.000 drage ure. Največji poudarek je na tehnoloških izdelkih zato je aplikacija še najbolj primerna za ljubitelje pametnih naprav. Aplikacijo si lahko brezplačno naložite vsi uporabniki applovih pametnih naprav in tistih, ki delujejo na operacijskem sistemu android.

Visoka moda

Net-a-Porter je primarno namenjena ženski populaciji. Ponudba obsega vse kar premorejo najbolj prepoznavne blagovne znamke in oblikovalci v svetu mode. Aplikacija je tako kot nalašč za vse tiste predstavnike moškega spola, ki čez leto do svojih boljših polovic niste bili najbolj dobri. Na voljo vam je odlična priložnost, da se odkupite za karkoli ste čez leto slabega storili. A to vas bo stalo. Težko se najde kos oblačila, par čevljev ali nakit, ki bi bil cenejši od 500 EUR. Vendar pa po drugi strani ni povsem napačen pregovor, Happy Wife, Happy Life. Aplikacija Net-a-Porter je na voljo brezplačno.

Mimovrste

Edini omembe vreden slovenski ponudnik, ki na app store in google play ponuja primerno aplikacijo je spletni trgovec Mimovrste. Zasnova aplikacije ni na nivoju ostalih opisanih vendar pa je dovolj dobra, da lahko poiščete primerno darilo. Nakup prek Mimovrste ima za povprečnega slovenca prednost pri pogojih plačila. Omogoča se namreč plačilo po povzetju. S tem je primerna za vse tiste, ki ste še glede uporabe kartice pri nakupovanju prek spleta in aplikacij zadržani. Ponudba se primarno osredotoča okoli tehnike. Aplikacijo si lahko namestite brezplačno.

Prijavi sovražni govor