Olimpijske kolajne štejemo tudi na delo.si

V interaktivni grafiki lahko sproti preverjate razporede tekem, kdo je stopil na zmagovalne stopničke in koliko kolajn je že podeljenih.

Delo.si
pon, 22.01.2018, 08:00; spremenjen: 18:02

Februarja z zimskimi olimpijskimi igrami, ki jih letos gosti Južna Koreja, dihamo tudi na Delo.si.

V Pjongčangu športniki tekmujejo v petnajstih disciplinah, in sicer: v alpskem smučanju, biatlonu, bobu, teku na smučeh, kerlingu, umetnostnem drsanju, smučanju prostega sloga, hokeju, sankanju, nordjiski kombinaciji, hitrostnem drsanju na kratkih progah, skeletonu, smučarskih skokih, deskanju na snegu in hitrostnem drsanju. 

Od začetka letošnjih zimskih olimpijskih iger lahko spremljali aktualne rezultate po posameznih disciplinah. Iz grafike lahko tudi razberete, kateri dan bo tekmovanje, ki ga ne smete zamuditi.

S klikom na ikono kolajne v levem zgornjem kotu vas - športne in olimpijske navdušence - čakajo tudi podatki o tem, katere države vodijo v seštevku doslej osvojenih kolajn. Vas zanima, katera država se ponaša s kar 335 medaljami?

Ste imeli v rokah oziroma okrog vratu že pravo medaljo? Vas zanima njihova natančna tekstura? Na kakšnem traku visijo zlata, srebrna in bronasta kolajna? Interaktivna grafika vam postreže tudi s temi informacijami.

Ne dvomimo, da vas olimpijska »mrzlica« zdaj že pošteno daje, kaj ne?

Prijavi sovražni govor