Predstavitvena informacija

Najboljši upravljavec premoženja že tretjič zapored iz družbe KD Skladi

Družba KD Skladi za strokovno in uspešno delo upravljavskih ekip in posameznikov še naprej prejema najvišja priznanja stroke. Na letošnji podelitvi nagrad za naj upravljavce vzajemnih skladov v Sloveniji je »finančnega oskarja« in naziv naj upravljavec že tretjič v svoji karieri prejel strokovnjak KD Skladov Primož Cencelj. 
Fotografija: FOTO: Kd Skladi
Odpri galerijo
FOTO: Kd Skladi

Za dosežke skladov, ki jih upravlja z ekipo sodelavcev, je bil Cencelj nagrajen za leto 2017. Po priznanjih za leti 2015 in 2013 je torej to zanj še tretje priznanje, hkrati pa tudi tretja zaporedna nagrada za upravljavce iz KD Skladov ter skupno že peta v osmih letih podeljevanja nagrade (ob Cenclju sta nagrado osvojila tudi upravljavca Aleš Lokar in David Zorman).

KD Skladi so prejeli še štiri kipce zvezdonose – najvišjo oceno 5 zvezdic, ki kažejo na vrhunsko kakovost upravljanja sklada. Letos sta zmagovalna vzajemna sklada z najboljšo oceno pet zvezdic za triletno in petletno obdobje postala KD Bond, obvezniški – EUR in KD Rastko, evropski delniški sklad

FOTO: Ales Rosa
FOTO: Ales Rosa


Nagrade in ocene delovanja skladov v triletnem in petletnem obdobju z zvezdicami v našem prostoru pomenijo najvišjo nagrado na tem področju in izkazujejo kakovost upravljanja posameznega sklada v svoji kategoriji. 



CELOTEN SEZNAM PRIZNANJ DRUŽBI KD SKLADI

Obiščite nas na www.kd-skladi.si.