Fotoutrinki z dogodka Delove podjetniške zvezde

Slovenija potrebuje pozitivne zgodbe, da preseže do podjetništva negativno naravnano miselnost, je dejal eden izmed 250 udeležencev slavnostne prireditve ob izboru Delova podjetniška zvezda, ki je pretekli teden potekala na Brdu pri Kranju.

Objavljeno
16. november 2018 13.41
Posodobljeno
16. november 2018 14.59
Prvotni izbor 115 podjetij, kandidatov za Delovo podjetniško zvezdo, je žirija pretresla in neusmiljeno skrčila seznam na deset finalistov. Čestitke vsem! FOTO: Žiga Intihar
Svet kapitala, video: Paideia Events
Svet kapitala, video: Paideia Events
Pred večerno slovesno podelitvijo nagrade Delova podjetniška zvezda je potekalo tudi Delovo seminarsko vozlišče Posel – zgodba človeškega kapitala. Na njem so potekali seminarji o razvijanju človeškega potenciala, upravljanju rasti podjetja, znanju in izkušnjah med mlado delovno silo, ustvarjanju produktivne organizacijske energije med zaposlenimi.Preberite več:

Slovenija potrebuje več pozitivnih zgodb!

Polycom: Naši izdelki v vsakem avtu tega sveta

Zahvala
Projekt so podprli generalni pokrovitelj KD Skladi, veliki pokrovitelji Deloitte, FMR, Hofer, Mercedes-Benz, Riko, Telekom Slovenije, Zavarovalnica Triglav, pokrovitelji Ekosen, SIQ in Slowatch, partnerji IEDC Poslovna šola Bled, Iskratel, Slovenski podjetniški sklad in Steklarna Hrastnik ter strokovna partnerja Ajpes in Sofos. Posebna hvala gre Rimskim termam, ki so zmagovalno podjetje nagradili s programom timbildinga, Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo RS za svetovalni kotiček na dogodku in Kongresnemu centru Brdo za gostoljubnost.