Predstavitvena informacija

Poslujte brez omejitev, poslujte pametno

S paketom in kreditom SMART BUSINESS podpiramo samostojne podjetnike in podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov
Fotografija: Paket in kredit lahko podjetniki sklenete v katerikoli poslovalnici Nove KBM. FOTO: Nova KBM
Odpri galerijo
Paket in kredit lahko podjetniki sklenete v katerikoli poslovalnici Nove KBM. FOTO: Nova KBM

V Novi KBM samostojnim podjetnikom in podjetjem ponujamo paket SMART BUSINESS, s katerim jim zagotavljamo najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja. 
 

Kaj obsega paket SMART BUSINESS

Paket zajema mesečno vodenje poslovnega računa, uporabo spletne banke in izdajo varnostnega elementa, prvo izdajo debetne kartice Visa, letno članarino za kartice z odloženim plačilom Visa ali Mastercard, varnostno SMS-obveščanje o transakcijah za izbrano debetno kartico in kartico z odloženim plačilom ter 3-mesečno najemnino za nov najem POS-terminala.* Najpomembnejše bančne storitve so samostojnim podjetnikom na voljo že za 8,99 evra na mesec, podjetjem pa za 14,99 evra na mesec. Novi komitenti pa prejmejo še dodatno ugodnost: 6-mesečno brezplačno vodenje paketa.

V pomoč pri izpolnjevanju tekočih finančnih obveznosti podjetnikom v sklopu paketa SMART BUSINESS ponujamo tudi samodejno odobritev limita na poslovnem računu v višini od 500 do 1000 evrov brez dodatnih stroškov in dokumentacije. Tako bo na računu dovolj sredstev, tudi če se pojavijo nenačrtovani izredni izdatki. 
 

Ko potrebujete nekoliko več

Potrebujete financiranje obratnih sredstev oziroma razmišljate o širitvi poslovanja? Da bodo vaši načrti tudi finančno uresničljivi, vam v Novi KBM ponujamo kredit SMART BUSINESS. Namenjen je podjetnikom z letnim prihodkom do 0,5 mio. evrov, doba vračila pa znaša do 24 mesecev. Odobrimo ga hitro in enostavno, brez odvečne dokumentacije in stroškov zavarovanja, v višini do 15 % letnih prihodkov oziroma do 50.000 evrov.* Izplačamo ga na račun pri naši banki, in sicer kot klasični kredit z vračilom na mesečne obroke. 

Paket in kredit lahko podjetniki sklenete v katerikoli poslovalnici Nove KBM. Pred sklenitvijo pa se lahko oglasite tudi pri skrbniku poslovnega računa, ki je na voljo vsem imetnikom paketa SMART BUSINESS. Skrbnik vam bo pomagal iz široke palete bančnih produktov izbrati najprimernejše za vas, vam svetoval pri finančnem načrtovanju in pomagal pri reševanju morebitnih finančnih izzivov.

*Kredit, limit in posamezne storitve v paketu so odobreni skladno s poslovno politiko banke.