Spirit Slovenija s spletnimi investicijskimi seminarji

Od priložnosti do priprave vrhunske predstavitve projekta.
Fotografija: Spirit Slovenija v novembru pripravlja pripravlja spletne izobraževalne seminarje za nosilce slovenskih investicijskih projektov. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Spirit Slovenija v novembru pripravlja pripravlja spletne izobraževalne seminarje za nosilce slovenskih investicijskih projektov. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Ljubljana - Javna agencija Spirit Slovenija v novembru pripravlja pripravlja serijo spletnih izobraževalnih seminarjev za nosilce slovenskih investicijskih projektov. Na seminarjih bodo predstavljene razvojne faze investicijskega projekta in kako pripraviti dobro predstavitev potencialnim investitorjem. Udeležence želijo tudi seznaniti s priložnostmi, ki jih ponuja digitalizacija in jim tako pomagati pri iskanju ustreznega investitorja za njihov projekt.

Vid Habjan, vodja sektorja za spodbujanje tujih neposrednih investicij v Spirit Slovenija. FOTO: Leon Vidic/Delo
Vid Habjan, vodja sektorja za spodbujanje tujih neposrednih investicij v Spirit Slovenija. FOTO: Leon Vidic/Delo
Prvi webinar z naslovom Identifikacija, predstavitev in izpeljava investicijskega projekta bo že jutri ob 10. uri. Na njem bo Vid Habjan, vodja sektorja za spodbujanje tujih neposrednih investicij na Spirit Slovenija, predstavil razvojne faze investicijskega projekta, David Slivšek iz KF Financ pa konkreten potek prodaje ali nakupa podjetja, vključno s prednostmi in slabostmi tega postopka. Primer dobre prakse razvoja investicijskega projekta v lokalni skupnosti pa bo predstavil Marko Soršak, župan občine Hoče-Slivnica.
 

Kako pripraviti vrhunsko predstavitev


Drugi v seriji investicijskih webinarjev z naslovom Perfect Pitch in iskanje investitorjev bo 11. novembra. Na njem bodo udeleženci izvedeli, kako pripraviti vrhunsko predstavitev, s katero bodo ponudniki investicijskih projektov uspešno prepričali vsakega investitorja, da je njihov projekt pravi.

Zadnji v seriji investicijskih webinarjev z naslovom Digitalni pristopi za predstavitev investicijskih projektov bo 18. novembra. Na njem bodo osvetlili prednosti digitalnega pristopa pri pridobivanju investitorjev za investicijski projekt, vključno z različnimi konkretnimi orodji in nasveti, so sporočili iz javne agencije Spirit Slovenija.

Preberite še:

Komentarji: