Predstavitvena informacija

Tri možnosti za ugodno financiranje vašega podjetja

Vsaka, še tako dobra poslovna ideja, inovacija ali načrt za nadaljnji razvoj podjetja za uspešno implementacijo potrebuje ustrezen vir financiranja.
Fotografija: Financiranje tehnološko-razvojnih projektov.
Foto Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Financiranje tehnološko-razvojnih projektov. Foto Getty Images/istockphoto


Podjetjem so na trgu na voljo številne možnosti financiranja, ki bodo zanesljivo spodbudile razvoj vašega poslovanja, pri čemer tokrat izpostavljamo tri.
 
Kredit za podjetja. Brez zavarovanja? Ni panike!
 
Številne podjetnike, ki se odločijo za pridobitev kredita, na poti ovira predložitev ustreznih zavarovanj. Ne glede na to, zakaj zavarovanja trenutno ne morete zagotoviti, lahko ob izpolnjevanju drugih pogojev pridobite posojilo z jamstvom Panevropskega garancijskega sklada. Z jamstvom ima posojilo za obratna sredstva ali naložbe nižjo obrestno mero in je povsem brez zahtev po dodatnih zavarovanjih.
 
 
Investicije v krožno gospodarstvo so ključne za razvoj poslovanja
 
Za podjetja s sodobnim načinom poslovanja je pri načrtovanju novih investicij, poleg namena in stroškov, ključna tudi njihova trajnostna komponenta. Namensko financiranje po programu Naložbe 3, ki je na voljo pri SID banki, prispeva k obnavljanju naravnega kapitala, boljši izkoriščenosti in izrabi izdelkov, optimizaciji delovanja sistemov, kroženju proizvodov in snovi ter k izbiri virov in tehnologij za krožno gospodarstvo. Kredit pa lahko namenite tudi financiranju obratnih sredstev.

 
Raziskovalno-razvojni projekti so lahko ključ do uspeha
 
Po raziskavah so podjetja, ki vlagajo v razvoj in tehnologijo, v povprečju uspešnejša. Seveda pa je tudi za razvoj potreben finančni vložek. Načrtovane projekte, ki bodo izboljšali vaš proizvod, proces ali storitev, lahko financirate tudi s posojili po programu financiranja tehnološko-razvojnih projektov RRI 3, ki vključujejo enega izmed treh tipov državne pomoči, odvisno od potreb in pogojev, ki jih vaše podjetje izpolnjuje. Poleg državne pomoči posojila odlikujejo dolge ročnosti in možnost moratorija.
Spodbujamo slovensko gospodarstvo. Vir: Getty Images/iStockphoto, lastno oblikovanje<br />
<br />
Foto Getty Images/istockphoto, Lastno Oblikovanje
Spodbujamo slovensko gospodarstvo. Vir: Getty Images/iStockphoto, lastno oblikovanje

Foto Getty Images/istockphoto, Lastno OblikovanjeNaročnik oglasne vsebine je SID Banka