Predstavitvena informacija

»Lahko plačam s kartico?«

»Ne sprejemate kartic? Pri sebi nimam gotovine. Grem potem raje drugam.« To je situacija, ki se vam ne sme zgoditi.
Fotografija: Izognite se zagatam - svojim strankam omogočite plačevanje prek aplikacije NLB Smart POS. FOTO: NLB
Odpri galerijo
Izognite se zagatam - svojim strankam omogočite plačevanje prek aplikacije NLB Smart POS. FOTO: NLB

V zadnjih letih se je obseg plačevanja s kartico močno povečal – kupci so se navadili, da lahko za plačilo najrazličnejših storitev samo prislonijo kartico. Ker je hitro, enostavno in pregledno. Za nakup časopisa v trafiki, za ureditev nohtov, novo pričesko, nakup domačega kruha … Kartica je postala priljubljeno plačilno sredstvo, kupci zato pričakujejo, da bodo z njo plačevali povsod in ob vsaki priložnosti. Zagata nastane, če ob plačilu ugotovijo, da prodajno mesto zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne omogoča kartičnega poslovanja. Sledi slaba volja ali celo odpoved storitve.

Sodobna rešitev, ki vas bo rešila iz nelagodne situacije

Ste se našli v zgornji zagati? Tudi vi svojim strankam še vedno ne omogočate plačevanja s kartico? Za vas imamo praktično rešitev – aplikacijo NLB Smart POS, ki jo v nekaj korakih aktivirate v svoji pametni napravi, omogoča pa vam hitro in stroškovno učinkovito sprejemanje kartičnih plačil, predvsem pa enostavno in varno uporabo ne samo za vas, ampak tudi za vaše stranke.

Frizerka, taksist, prodajalec sladoleda ali kdor koli, ki svoje delo opravlja v trgovini, salonu, lokalu ali zunaj njih (na stojnicah, tržnici, sejmih ali na terenu) – ne glede na to, kakšno trgovinsko ali storitveno dejavnost opravljate, zagotovo si ne morete zamisliti bolj nelagodne situacije, kot je ta, da želi vaša stranka za plačilo blaga ali storitve uporabiti plačilno kartico, vi pa ji tega ne morete omogočiti. V časih, ko se vedno več ljudi odloča za plačilo s plačilnimi karticami – ta način plačevanja je v porastu že od epidemije koronavirusne bolezni naprej –, je za uspešno podjetje ali podjetnika ključno, da se prilagodi spremenjenim navadam svojih kupcev.

To zdaj lahko storite nadvse enostavno z aplikacijo, ki vašo pametno napravo spremeni v mobilni POS terminal, vi pa lahko brezstično kartično plačevanje svojim strankam ponudite kar s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Izkoristite akcijsko ponudbo, ki traja do 30.6.2024. FOTO: NLB
Izkoristite akcijsko ponudbo, ki traja do 30.6.2024. FOTO: NLB

Je mobilni POS terminal pravi zame?

Aplikacija NLB Smart POS je za vas prava rešitev, če s svojimi strankami še vedno poslujete samo z gotovino in zaradi premajhnega obsega poslovanja nakup klasičnega POS terminala ne pride v poštev. Lahko jo imate vedno pri sebi in enostavno sprejemate brezgotovinska plačila, kadar koli in kjer koli vam internetna povezava to dovoljuje.

Aplikacija NLB Smart POS je v primerjavi s klasičnim POS terminalom cenovno ugodnejša rešitev, saj je namestitev in uporaba brez fiksnih mesečnih stroškov, obračunava pa se zgolj provizija v primeru izvedbe transakcije. Tudi dodatne opreme ne potrebujete, kar pomeni, da ni potrebe po namestitvi, vzdrževanju in servisiranju kot pri klasičnem POS terminalu.

Aplikacija NLB Smart POS vašo pametno napravo spremeni v POS terminal. FOTO: NLB
Aplikacija NLB Smart POS vašo pametno napravo spremeni v POS terminal. FOTO: NLB


Naročnik oglasne vsebine je NLB