Predstavitvena informacija

Izjemna priložnost: apartmaji v Umagu na voljo po akcijski ceni

Izkoristite zadnjo priložnost za nakup svojega koščka raja na hrvaški obali. Rezervirajte si apartma v Garden Palace Resortu v Umagu.
Fotografija: Z nakupom nepremičnine ob morju boste pridobili dvoje: dobro naložbo za prihodnost in boljšo kakovost življenja. FOTO: Stoja Trade
Odpri galerijo
Z nakupom nepremičnine ob morju boste pridobili dvoje: dobro naložbo za prihodnost in boljšo kakovost življenja. FOTO: Stoja Trade

Sanjate o prijetnem in udobnem apartmaju ob morju? Iščete nove možnosti za naložbo? Potem je tukaj priložnost za vas, ki je nikakor ne smete zamuditi: v čudovitem naselju Garden Palace Resort v Umagu je na voljo še nekaj več kot 20 apartmajev, in to po posebni akcijski ceni z do 10 % popusta.

Zaživite pristno morsko pravljico

Garden Palace Resort lahko postane vaš novi dom na morju. Izjemno apartmajsko naselje, ki obsega štiri stavbe, je v priljubljenem letovišču Umag, in to le nekaj metrov od obale.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Naselje je pravo mesto v malem, saj ima vse, kar potrebujete za popolno brezskrbno bivanje – v njem so namreč tudi restavracija, bar in vrt z bazenom.

Apartmaji imajo tudi čudovite terase s pogledom na morje, manjše lože ali pa francoske balkone. Glavna prednost izjemnega naselja je nedvomno tudi njegova lokacija z neposrednim dostopom do morja in plaže.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Vsi apartmaji, ki so na voljo za nakup, so popolnoma opremljeni s pohištvom, belo tehniko in kopalniško opremo, pripada jim tudi parkirno mesto v garaži. Vse je torej že pripravljeno za vselitev, zato zagrabite priložnost in uresničite svoje sanje o prvovrstnem domu tik ob morju.

Apartmaji se v sklopu letovišča oddajajo v kratkoročni najem, tako da boste lahko kupljeni apartma, če boste tako želeli, še naprej oddajali.

V bližini Garden Palace Resorta je tudi vsa pomembna infrastruktura. Okolica ponuja različne možnosti za športno udejstvovanje s številnimi sprehajališči, teniškimi igrišči in potmi za kolesarjenje. Pod toplim sredozemskim soncem boste v poletnih mesecih lahko uživali na plaži Dante, glavni plaži v Umagu, plaži Laguna Stella Maris in drugih priljubljenih plažah.

Poleg tega pa je Garden Palace Resort popolno izhodišče za različne izlete – od slikovitega Rovinja je oddaljen le 70 km, na kavico v Trst pa se lahko zapeljete v le 30 minutah vožnje.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Morski odklop vse dni v letu

Glavna prednost hrvaške Istre je nedvomno njena bližina, saj ste iz pisarne lahko že v dobri uri in pol na sprehodu ob morju. Lahko pa tudi domačo pisarno preselite v svoj novi počitniški apartma – lahko si samo predstavljate, kako bi vaša ustvarjalnost poskočila ob čudovitih obmorskih razgledih.

Vsako obdobje v letu je ob obali zgodba zase – v hladnejših mesecih se lahko umaknete in uživate v mirnejšem tempu ter se naužijete popolne spokojnosti. In ko se marca temperature dvigajo, se lahko takoj predajate toplim sončnim žarkom in si napolnite baterije za intenziven vsakdan v službi. Poletja so seveda zgodba zase, takrat se obmorska mesteca prebudijo in zaživijo v posebnem ritmu. Da, vsak pobeg k morju je lahko popoln filter za sproščanje in najboljša zabava za vse okuse.

Se sliši sanjsko? Da, to vam lahko omogoči nakup nepremičnine v naselju Garden Palace Resort pri Umagu.

Iščete odlično naložbo v času inflacije?

Visoka inflacija še vedno močno kroji naše odločitve za naložbe. Obresti na depozite na bankah so še vedno minimalne, zato je smiselno poiskati alternativne rešitve. In prav v časih, ko denar izgublja vrednost, je naložba v nepremičnine dobra varnostna odločitev pred inflacijo.

Nakup apartmaja v Umagu je odlična naložba tudi zato, ker ga lahko oddajate vse leto. In ker v času inflacije najemnine na trgu naraščajo, si lahko zagotovite stabilen vir dohodka.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

    
    


Naročnik oglasne vsebine je Stoja Trade