Zaposleni v središču posla

Svečana podelitev priznanja Delova podjetniška zvezda bo letos obogatena s poldnevnim izobraževalnim dogodkom o pomembnosti človeškega kapitala.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Medijska hiša Delo bo v okviru projekta Delove podjetniške zvezde prvič organizirala seminarsko vozlišče Posel – zgodba človeškega kapitala. S tem bomo svečano podelitev priznanja Delova podjetniška zvezda obogatili s poldnevnim izobraževalnim dogodkom.

Na štirih izobraževalnih seminarjih 8. novembra v kongresnem centru Brdo pri Kranju bomo povezali teme pomembnosti človeškega kapitala, smisla in cilja podjetništva, razumevanja in vpeljevanja novih poslovnih modelov, ki jih zahteva 4. industrijska revolucija. Kadri so namreč tudi rdeča nit letošnjega izbora Delove podjetniške zvezde leta.

Profesor Vivian Linssen, ustanovni direktor mednarodnega multidisciplinarnega raziskovalnega centra za nevroznanost v Belgiji, bo spregovoril o razvijanju človeškega potenciala.

Z blagovno znamko delodajalca lahko podjetje oblikuje identiteto organizacije in poveča pripadnost zaposlenih. To vodi k večji produktivnosti. So samo izkušnje tiste, ki štejejo? Kakšna so dejanska pričakovanja generacije, ki svojo karierno pot vidi precej drugače od vodstvenih struktur v storitvenem sektorju?  Zakaj so poklicne izkušnje pravzaprav pomembne in kakšne rezultate prinašajo organizacijam in zaposlenim, bo pojasnila odgovorna partnerica družbe Deloitte za Slovenijo Barbara Žibret Kralj z gosti.

Predsednik uprave KD Skladi Luka Podlogar pa bo z gosti pojasnil, kako upravljati fazo rasti podjetja.

Kako ohranjati produktivno energijo na ravno pravšnji ravni? Kako odkriti potenciale in talente, jih razviti in ob tem zagotavljati razmere in okoliščine, da zaposleni razvijejo predanost? Kako spodbuditi povezovalnost in sodelovalnost ter s tem kreirati poslovno okolje, ki hkrati gradi uspešno organizacijo in posameznika. Na ta vprašanja bo odgovorila certificirana poslovna trenerka in direktorica podjetja Insights Natalie C. Postružnik. Ta se bo pogovarjala vodja projekta Organizacijska energija in izvršna direktorica inštituta Sofos Danijela Brečko, direktorica za kadre v koncernu Kolektor in dobitnica nagrade kadrovski manager leta 2018 Eva Cvelbar Primožič ter direktor in soustanovitelj podjetja Dewesoft, lanski dobitnik nagrade Delova podjetniška zvezda, Andrej Orožen.

Dodatne informacije in prijava na seminarsko vozlišče Posel - zgodba človeškega kapitala je mogoča na tej povezavi.
 
 
 
 

Komentarji: