Predstavitvena informacija

Poskrbite za svoje zdravje s hitrim dostopom do zdravnika

Nad zdravjem se zaradi obilice obveznosti prepogosto zamislimo šele, ko je skoraj že prepozno.
Fotografija: Pri zdravniku boste hitreje na vrsti z zdravstvenim zavarovanjem, ki vam krije stroške zdravljenja pri zasebniku. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Pri zdravniku boste hitreje na vrsti z zdravstvenim zavarovanjem, ki vam krije stroške zdravljenja pri zasebniku. Foto: Shutterstock

A zdravje je le eno, zato mora biti na prvem mestu. Za uspešno okrevanje je potreben čas, žal pa se nam zaradi dolgih čakalnih vrst v javnem zdravstvu lahko pojavijo dodatni zapleti ali poslabšanje stanja. K sreči obstaja rešitev.

Za hiter in pravočasen dostop do diagnoze in zdravljenja, predvsem pa do hitrejše ozdravitve se lahko obrnemo na zasebne izvajalce zdravstvenih storitev. Zaradi visokih stroškov je to pogosto težko dostopno. Pa vendar: zdravstveno varnost omogočajo sodobna zavarovanja, kot je PRVA Zdravje. Z njim lahko s sklenitvijo enega ali več kritij za ceno od 7,27 evra mesečno sebi in svojim bližnjim bistveno olajšate neprijetno situacijo ob bolezni ali poškodbi, stroške zdravstvenih storitev pa pokrije zavarovalnica.

Od diagnoze do popolne ozdravitve
Ključna prednost zavarovanja je dostop do kakovostnih zdravstvenih storitev s skupno kar 23 področij medicine v največ 10 delovnih dneh. Ko želite izkoristiti zavarovanje in se naročiti na pregled, preprosto pokličete na telefonsko številko, ki je dosegljiva 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nato vam bodo uveljavljeni zdravstveni izvajalci pripravili ustrezen načrt zdravljenja znotraj mreže priznanih zasebnih zdravstvenih ustanov z najnovejšo medicinsko opremo in metodologijo.

Stres, ki ga doživljate ob bolezni in poškodbah, vam pomaga odpraviti kritje Specialisti. V največ 10 delovnih dneh boste imeli zagotovljen dostop do specialističnih zdravstvenih storitev s kar 21 področij medicine. Standardni paket krije stroške pregledov pri zdravniku specialistu ter enostavnih in zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika. V zavarovalnem letu lahko izkoristite tri specialistične obravnave oz. štiri, če v prejšnjem letu niste izkoristili nobene storitve iz zavarovanja. Še ene velike prednosti pa boste deležni ob izbiri paketa Nadstandard, s katerim lahko do zdravnika specialista dostopate tudi brez napotnice osebnega zdravnika, v zavarovalnem letu pa lahko izkoristite štiri specialistične obravnave.

Če potrebujete hiter operativni poseg, je prava izbira kritje Operativni posegi, ki pokriva stroške ambulantnih operativnih posegov v enodnevni obravnavi. S tem se izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvu oziroma stroškom tisoč evrov ali več pri zasebnikih.

Potrebujete operativni poseg? Tudi za to je rešitev pri Prvi Osebni zavarovalnici. Foto: Shutterstock
Potrebujete operativni poseg? Tudi za to je rešitev pri Prvi Osebni zavarovalnici. Foto: Shutterstock


Na voljo so posegi z 10 različnih področij medicine: očesna kirurgija, otorinolaringologija, gastroenterologija, proktologija, abdominalna kirurgija, urologija, žilna kirurgija, ortopedija, plastična in rekonstrukcijska kirurgija ter ginekologija. Posameznik lahko izbira med dvema paketoma, ki se razlikujeta po višini letne zavarovalne vsote (8000 in 30.000 EUR) in naboru storitev. V kombinaciji s sklenitvijo kritja Specialisti si tako lahko zagotovite dostop do največ 88 različnih posegov.

Da bo vaše okrevanje čim bolj uspešno, vam bo kritje Rehabilitacije omogočilo organizacijo termina v največ 10 delovnih dneh in plačilo storitev rehabilitacije. Strokovno usposobljena ekipa terapevtov vam bo pomagala do čim hitrejšega okrevanja s čim manj bolečin in hitrejše vključitve v življenje ter delo.

V sklopu zavarovalnega kritja lahko v enem zavarovalnem letu izkoristite šest obravnav različnih vrst rehabilitacije s področja fizioterapije, delovne terapije in protibolečinske terapije, ki so nadaljevanje specialistične obravnave. Na voljo je 34 različnih fizioterapevtskih postopkov, 35 različnih postopkov 60-minutne delovne terapije in 15 različnih postopkov protibolečinske terapije, za kar je potrebna zgolj pridobitev delovnega naloga ali napotnice.

Več informacij na www.prva.si in na 080 88 08.