Zmagovalka šova Slovenija ima talent je Julija Kramar

Julija Kramar je v stožiški dvorani premagala ostalih devet finalistov druge sezone priljubljenega TV-šova.
Objavljeno
19. junij 2011 21.08
Posodobljeno
19. junij 2011 21.08
Teja Roglič, Vikend; Je.G., Delo.si
Teja Roglič, Vikend; Je.G., Delo.si
Ljubljana – V stožiški dvorani je danes potekalo sklepno dejanje druge sezone šova Slovenija ima talent. Na odru se je zvrstilo deset finalistov, ki so najprej prepričali žirijo – tako kot v prvi sezoni so jo sestavljali glasbenica Lucienne Lončina, Popov londonski dopisnik Brane Kastelic in programski direktor na Pop TV Branko Čakarmiš –, v polfinalnih oddajah pa še gledalce.

Na odru v Stožicah so tako svoj talent pokazali skrivnostna plesna skupina The Artifex, pevec Jaka Vižintin, ki se je edini med talenti predstavljal tudi kot avtor glasbe, plesni dvojec Nika in Gašper, mladi pevec Žan Serčič, plesalka ob drogu Ekaterina Faskhutdinova, ki je v Slovenijo prišla iz Rusije, pevke Irena Djukič, Jerica Haber in Ajda Ivšek ter 40-članski Harmonikarski orkester Pustotnik. Gledalci pa so ocenili, da si je zmago prislužila operna pevka Julija Kramar.

V več kot tri ure trajajočem šovu sta gledalce zabavala voditelja Vid Valič in Peter Poles in med glasovanjem predstavila še zadnjo različico Vip talent šova, zapeli pa sta tudi lanska zmagovalka, osemletna Lina Kuduzović, o kateri po zmagi ni bilo veliko slišati, in drugouvrščena Maja Keuc, ki jo je glasbena pot odpeljala celo na oder letošnjega Evrosonga.

Predstavitev Julije Kramar v polfinalu šova Slovenija ima talent si lahko ogledate v nadaljevanju.