Študenti, oddajte prijave za hitre zmenke

Festival hitrih zmenkov je namenjen spoznavanju delodajalcev.

Objavljeno
03. maj 2016 13.38
Posodobljeno
03. maj 2016 13.38
Ba. Pa.
Ba. Pa.

Ljubljana − Karierni centri Univerze v Ljubljani 25. maja organizirajo festival hitrih zmenkov med študenti in delodajalci Elevator pitch festival: Univerza gre na trg 2016. Potekal bo na Kongresnem trgu, pred rektoratom univerze, študenti pa se na festival lahko prijavijo do četrtka, 5. maja.

Vsi, ki bodo sodelovali na festivalu in hitrih zmenkih z delodajalci, se bodo morali udeležiti posebne pripravljalne delavnice, na kateri se bodo pripravili tudi na nenavadna vprašanja, ki bi jih lahko postavili potencialni delodajalci. Seznanali se bodo s potekom dogodka in dobili nasvete za kakovostno pripravo na pogovor. Pripravljalne delavnice bodo potekale med 16. in 18. majem.

Polg hitrih zmenkov bo festival ponudil tudi pregled in strokovni komentar življenjepisa, povezovanje s predstavniki kariernih centrov evropskih univerz, predstavitev poklicev v nastajanju, kot so ideja manager, podatkovni knap in oblikovalec prostorov prihodnosti, ter predstavitev interdisciplinarnih študijskih programov UL in perspektive, ki jih odpirajo.