Izbiramo za vas: podjetja, ki iščejo sodelavce

V uredništvu preverjamo ponudbe za zaposlitev in izbiramo takšne, ki bi vam morda prišle prav.
Objavljeno
21. januar 2019 16.10
Posodobljeno
21. januar 2019 16.10
FOTO: Shutterstock/montaža Delo
uredništvo Kariera in delo
uredništvo Kariera in delo
Na spletnih portalih, kjer objavljajo zaposlitve v Sloveniji in tujini, je veliko zanimivih ponudb za najrazličnejše profile delavcev.
Pobrskali smo tudi po spletnih straneh nekaterih podjetij in organizacij. Izbrali smo nekaj po naši oceni zanimivejših in povzeli najpomembnejše informacije.

Preostali pogoji in opisi del so na navedenih povezavah na zaposlitvenih portalih. Oglasi, ki smo jih povzeli že v prejšnjih objavah, ostajajo na seznamu do poteka roka za prijavo, nove smo uvrstili na začetek.


Nove ponudbe za zaposlitev bomo objavili v petek.

***
Tehniki kontrolorji (m/ž)
Regia Group
- Srednja strokovna izobrazba, smer strojni, avtoservisni, prometni tehnik ali tehnik mehatronik, oz. avtoserviser z opravljenim mojstrskim izpitom ali poklicna šola avtoservisne dejavnosti in pripravljenost, da opravi mojstrski izpit, izkušnje s servisiranjem ali popravili osebnih oz. gospodarskih vozil.
- Zaposlitev za leto dni s trimesečnim poskusnim delom oz. za nedoločen čas po opravljenih izpitih za kontrolorja je v Ljubljani in Kranju.
- Prijave do 9. februarja, več na www.optius.com.

---

Pomočnik vodje oddelka kontrole kakovosti (m/ž)
Fenolit
- Univerzitetni diplomirani kemik (univerzitetni diplomirani inženir kemijske tehnologije) ali druga ustrezna izobrazba in izkušnje v kemijski industriji, izkušnje na primerljivih delovnih mestih, znanje angleščine, poznavanje dela z osebnim računalnikom, odlično poznavanje analitskih aparatur in drugih laboratorijskih naprav.
- Zaposlitev za leto dni s šestmesečnim poskusnim delom je v Borovnici pri Ljubljani.
- Prijave do 25. januarja, več na www.ess.gov.si.

---

Tehnik kakovosti (m/ž)
Mahle Electric Drives Slovenija
- V. stopnja strokovne izobrazbe (strojni tehnik, elektrotehnik ipd.), poznavanje dela z računalnikom, vključno s programsko opremo Sap, poznavanje materialov in osnov merilne tehnike, znanje angleščine.
- Zaposlitev za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom je v Šempetru pri Gorici.
- Prijave do 24. januarja, več na www.ess.gov.si.

---

HR generalist (m/ž)
Danfoss
- Univerzitetna izobrazba na področju družbenih ved, najmanj pet let ustreznih delovnih izkušenj, zaželeno v globalnem okolju, poznavanje slovenske delovnopravne zakonodaje, izkušnje z implementacijo procesov, upravljanjem in vodenjem sprememb, znanje angleščine, računalniška pismenost (SAP je prednost).
- Zaposlitev je v Ljubljani.
- Več na www.mojedelo.com.

---

Kadrovski referent (m/ž)
LTH Castings
- Najmanj VI. stopnja izobrazbe ekonomske ali družboslovne smeri, poznavanje delovnopravne zakonodaje, dobra računalniška pismenost in poznavanje orodij MS Office, znanje angleščine in/ali nemščine.
- Zaposlitev je v Ljubljani.
- Prijave do 31. januarja, več na www.optius.com.

---

Računovodja/kadrovik (m/ž)
Center za socialno delo Osrednja Slovenija – vzhod,
- Visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., alternativno visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., opravljen izpit iz splošnega upravnega postopka, leto dni delovnih izkušenj. Polovica delovnega časa je na mestu računovodja VII/1 in polovica na mestu kadrovik VII/1.
- Zaposlitev za leto dni je v Domžalah.
- Prijave do 24. januarja, več na www.ess.gov.si.

---

Administrator podatkovnih baz (m/ž)
Adecco
- Najmanj V. stopnja izobrazbe, znanje italijanščine in pogovorno angleščine, zaželene izkušnje z obdelavo in analizo podatkov (uporaba excela).
- Zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom je v obalno-kraški regiji.
- Prijave do 23. januarja, več na www.adecco.si.

---

DBA – administrator podatkovnih baz (m/ž)
SRC
- Izobrazba ustrezne tehnične smeri, izkušnje pri administraciji podatkovnih baz Oracle, poznavanje PL/SQL, samostojnost, komunikativnost, pripravljenost na timsko delo. Prednost imajo kandidati z ustreznimi certifikati in z izkušnjami pri administraciji obsežnejših podatkovnih baz.
- Več na www.mojedelo.com.

---

Java razvojni inženir (m/ž)
Eggos
- Izobrazba V. ali VI/1 stopnje, znanje angleščine, dobro poznavanje programiranja v programskem jeziku Java, poznavanje  drugih programskih jezikov je dobrodošlo. Izkušnje z uporabo Linux Open Source okolja, poznavanje API arhitektur ( REST, SOAP), razumevanje razvojnih orodij (Git) in izkušnje s sistemi zagotavljanja kakovosti.
- Zaposlitev za nedoločen čas s fleksibilnim delom je v Celju.
- Prijave do 7. februarja, več na www.mojazaposlitev.si.

---

Tehnični direktor (m/ž)
Comita
- Visokošolska izobrazba elektrotehnične, strojne, računalniške, matematične ali druge ustrezne smeri, poznavanje poslovanja in vodenja oddelka, obvladovanje tehnične stroke s področja telekomunikacij, elektrotehnike, avtomatizacije in varnostnih rešitev, znanje angleščine, po možnosti tudi ruskega in srbskega oz. hrvaškega jezika, pet let delovnih izkušenj s VII. stopnjo strokovne izobrazbe na enakem ali podobnih delovnih mestih.
- Zaposlitev je v Kranju.
- Prijave do 24. januarja, več na www.mojazaposlitev.si.

---

Finančni direktor za regijo Adriatik (m/ž)
Barilla
- Univerzitetna diploma s področja financ, ekonomije, poslovne administracije, magisterij je prednost. Najmanj pet let delovnih izkušenj, najmanj tri leta izkušenj na položajih na področju financ, računalniška pismenost, znanje angleščine in hrvaščine, poznavanje programskega okolja SAP.
- Zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom je v Ljubljani.
- Več in prijave na www.barilla.com.

---

Komercialist (m/ž)
Merkur trgovina
- Dokončana najmanj V. stopnja ekonomske, komercialne oziroma druge ustrezne smeri, najmanj eno leto delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih, naravnanost na stranke, z veliko samoiniciativnosti in komunikativnosti, zavzetost za cilje in rezultate, znanje iz uporabe dela s preglednicami in bazami podatkov, pripravljenost za stalno usposabljanje.
- Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom je v Slovenj Gradcu.
- Prijave do 23. januarja, več na www.mojedelo.com.

---

Prodajni predstavnik – tehnični svetovalec za kemijo (m/ž)
Petrol
- Visokošolska izobrazba kemijske smeri, dobro poznavanje programov word in excel, samoiniciativnost, izrazita prodajna naravnanost, pripravljenost za delo na terenu, sposobnost timskega dela, dobre komunikacijske sposobnosti, vozniški izpit B-kategorije.
- Terensko delo za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom je na območju vzhodne Slovenije.
- Prijave do 15. februarja, več na www.mojedelo.com.