Summit Leasing išče sodelavce

Summit Leasing Slovenija je vodilni ponudnik financiranja osebnih in lahkih komercialnih vozil v Sloveniji in član bančne skupine NKBM. Zaradi širitve poslovanja v svoje vrste vabi izkušene in motivirane sodelavce za naslednja delovna mesta:
Objavljeno
01. december 2017 12.42
Posodobljeno
01. december 2017 12.42

1.VODJA POSLOVNE ENOTE
(m/ž) Kranj

2. VODJA POSLOVNE ENOTE
(m/ž) Novo mesto

Kandidat bo odgovoren za pridobivanje novih kreditnih posrednikov (partnerjev s področja trženja vozi in drugih premičnin), koordinacijo, izobraževanje in motiviranje partnerjev, vodenje poslovne enote in skrb za skladnost poslovanja s politiko matične družbe. Pričakujemo prijave kandidatov, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

• visokošolsko stopnjo izobrazbe ekonomske, organizacijske, ali druge ustrezne smeri,
• vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju prodaje vozil in trženja leasing storitev,
• dobro poznavanje sodobnih informacijskih orodij,
• znanje angleškega jezika,
• vozniško dovoljenje B kategorije.

Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem leasing dejavnosti v avtomobilski panogi, ki so željni novih izzivov, z zdravo oblikovanimi vrednotami, občutkom za delo z ljudmi in znanjem učinkovite uporabe vodstvenih veščin.

3. VEC SVETOVALCEV ZA SKLEPANJE POGODB
(m/ž) Kranj, Novo mesto, Celje, Ljubljana, Maribor, Koper.

Kandidat bo odgovoren za sklepanje pogodb za financiranje vozil in ostalih premičnin, posredovanje informacij strankam in delo s prodajno mrežo kreditnih posrednikov. Pričakujemo prijave kandidatov, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

• visokošolsko stopnjo izobrazbe ekonomske, ali druge ustrezne smeri,
• vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju leasinga ali prodaje finančnih produktov,
• dobro poznavanje sodobnih informacijskih orodij,
• prednost je poznavanje programa GlobusNova.

Zaželeno je znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje B kategorije. K sodelovanju vabimo samoiniciativne, učinkovite, urejene in prodorne kandidate z odličnimi komunikacijskimi spretnostmi in timsko naravnanostjo. Dobrodošla je prodajna usmerjenost, občutek za razumevanje strank in močna želja po uspehu.

Ponujamo delo v dinamični, motivirani in strokovni ekipi z možnostjo strokovnega in osebnega napredovanja. Vabimo vas, da svoje prijave pošljete agenciji Profil, najkasneje v osmih dneh po objavi na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.