Zaradi pešačenja v službo postal zvezda družbenih omrežij

Prvi dan, ko bi moral v službo, se je Walterju Carru pokvaril avto, zato je 30 kilometrov poti kar prehodil.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Študent Walter Carr iz Birminghama v ZDA si je prvi dan zaposlitve v start-up podjetju, ki se ukvarja s selitvenim servisom, z zavzetostjo prislužil direktorjevega forda, je poročal portal Alabama.com. Ko se mu je večer preden bi moral začeti novo službo, pokvaril avto, se je odločil, da bo šel peš. Navigacija je pokazala, da potrebuje sedem ur, tako da se je ob polnoči odpravil na približno 30 kilometrov dolgo pot do delovnega mesta.

»Službo sem si zares želel in jo potreboval,« je kasneje povedal Walter, ki se je s staršema v mesto preselil iz New Orleansa po hurikanu Katrina. Ob štirih zjutraj, bil je že na treh četrtinah poti, sta ga ustavila policista, ker je hodil oh robu avtoceste. Povabila sta ga na zajtrk in ga ob 6.30 pripeljala do para, ki naj bi ga tisti dan selili. Žena je bila tako ganjena nad njegovo zgodbo, da je zapis objavila na spletu in prosila ljudi, da zberejo denar za Walterjev avto. Nazadnje je na spletu objavila, da so zbrali že več kot 66.000 dolarjev.

Novica o Walterjevem prvem delovnem dnevu je prišla tudi do direktorja podjetja, ki se je naslednji delovni dan pripeljal iz 260 kilometrov oddaljenega sedeža podjetja in študentu, ki si želi študirati fizioterapijo, podaril njegov, skoraj nov osebni avto. »Res me je navdušil. Vse, kar je v petek naredil, je točno to, kar so vrednote našega podjetja: srce, odločnost in pogum,« je povedal.

Komentarji: