Deloitte najboljša družba pri davčnem svetovanju

Časnik International Tax Review je skupini Deloitte podelil štiri nagrade.
Fotografija: Andreja Škofič Klanjšček, partnerica za področje davčnega in pravnega svetovanja v družbi Deloitte Slovenija, in predsednik uprave Deloitte v Sloveniji Yuri Sidorovich.  FOTO: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Andreja Škofič Klanjšček, partnerica za področje davčnega in pravnega svetovanja v družbi Deloitte Slovenija, in predsednik uprave Deloitte v Sloveniji Yuri Sidorovich.  FOTO: Mavric Pivk/Delo

Ljubljana - Časnik International Tax Review (ITR) je skupini Deloitte podelil štiri nagrade. Med drugim je prejela nagrado za Najboljšo družbo leta na področju davčnega svetovanja ter za Najboljšo družbo leta na področju davčnega svetovanja v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, kamor sodi tudi Slovenija.

V letošnji izdaji evropskih nagrad na področju davčnega svetovanja »European Tax Awards« časnika ITR je Deloitte prejel dve prestižni nagradi: za Najboljšo družbo leta na področju davčnega svetovanja na Poljskem in za Najboljšo družbo leta na področju davčnega svetovanja v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Slednjo je osvojil zaradi izjemnih dosežkov na področju svetovanja v Bolgariji, na Češkem, v Romuniji, na Slovaškem in v Sloveniji.
 

Predanost strokovnjakov garancija za odlično opravljene projekte


Andreja Škofič Klanjšček, partnerica za področje davčnega in pravnega svetovanja v družbi Deloitte Slovenija, je med drugim povedala, da so iskreno veseli za vse nagrade, ki jih dobijo na področju davčnega svetovanja kot tudi na področju celotne dejavnosti, ki jo izvaja Deloitte Slovenija. "Položaj družbe Deloitte se izjemno krepi, predvsem v Srednji in Vzhodni Evropi, kar nas posledično uvršča v sam vrh storitev davčnega svetovanja. Izjemna strokovnost in predanost naših strokovnjakov je garancija za odlično opravljene storitve, ki jih nudimo našim strankam." Andreja Škofič Klanjšček je ob tej priložnosti še čestitala poljski podružnici svetovalne družbe Deloitte, ki je v okviru European Tax Awards časnika ITR prejela dve prestižni nagradi na področju davčnega svetovanja.

Za nagrade ITR so nominirane vodilne družbe, katerih portfelj koledarskega leta vključuje najbolj inovativne, za stroko prelomne in dragocene projekte. Vloge pregledajo novinarji ITR, ki nekaj mesecev raziskujejo trg ter se posvetujejo s strankami in strokovnjaki. Evropske nagrade na področju davčnega svetovanja »European Tax Awards« že 15 let podeljujejo tistim družbam, ki izvajajo za stroko prelomne projekte na področju davčnega svetovanja in katerih storitve se odražajo v zadovoljstvu strank.

Komentarji: