Je bolj primerno pustiti baker ali stotaka za napitnino?
Nives je ves večer stregla družbi, jim čistila mizo, nosila čips, se z njimi pogovarjala, smejala. Ko so gostje zapustili lokal, so ji na računu za 90 evrov pustili nekaj centov in peščico mačjih briketov. Tudi tako se konča srečanje gostinca s strankami.
Odpri galerijo
Dogodka, ki se ji je pripetil pred enim letom, se še dobro spomni, saj se kaj takšnega ne zgodi vsak dan. »Tisti dan sem bila zelo dobre volje, res mi je bilo lepo delati. Skupina je bila prijazna in dobro sem skrbela zanje. Zapletlo se je, ko je začelo deževati in se je bližala ura, ko je bilo treba zapreti lokal. Gostje lahko po pravilih ostanejo še pol ure po uradnem zaprtju. A ker je deževalo čedalje bolj, sem skupino še pustila toliko časa, da sem do konca pospravila, zelo pa so mi zamerili, ker jim nisem več hotela postreči nove pijače.