Predstavitvena informacija

Končno so cene zemeljskega plina lahko nižje od regulirane

Končno dobra novica: enormne podražitve plina na nabavnih trgih so vsaj za zdaj preteklost.
Fotografija: V Adriaplinu so vsem svojim paketom in obstoječim naročnikom znižali cene za 10 %. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
V Adriaplinu so vsem svojim paketom in obstoječim naročnikom znižali cene za 10 %. FOTO: Depositphotos

Če smo še lansko poletje trepetali, kako se bomo ogrevali skozi zimo, so napovedi za naprej bolj optimistične. Na srečo je Evropska unija s pomočjo dobaviteljev zemeljskega plina nakopičila dovolj zalog zemeljskega plina, s katerimi smo bistveno lažje preživeli zimo. In ker nam je na pomoč priskočila tudi narava s precej bolj milo zimo kot običajno, je bila uporaba plina precej nižja od pričakovane. Posledično so cene začele padati.

Vlada je sicer vzpostavila številne varnostne mehanizme, med njimi tudi zamejitev rasti cene plina, s katero je določila najvišjo prodajno ceno na kilovatno uro za gospodinjske in male poslovne odjemalce. Kljub regulaciji cen pa je ta še vedno precej visoka, in sicer 0,073 €/kWh brez DDV za gospodinjske odjemalce. A pozor: cene so lahko nižje!

Končno brezskrbno z mislijo na novo zimo

Poletje bo letos nedvomno lahko bolj lahkotno in še lažje se boste lahko lotili novih načrtov za zaslužen dopust in sprostitev daleč stran od vsakodnevnih skrbi. Za popolno brezskrbnost bodo namreč poskrbeli pri Adriaplinu. Kako je to možno?

Vsem svojim paketom in obstoječim naročnikom so namreč znižali cene za 10 %, razvili pa so tudi povsem nov paket PREPROSTO PO SPLETU – POMLAD 2023, ki ponuja zemeljski plin za 15 % manj, kot znaša regulirana cena. To pomeni, da vsi novi gospodinjski odjemalci za kilovatno uro zemeljskega plina ne boste plačali zamejenih 0,073 €/kWh brez DDV, ampak le 0,06205 €/kWh brez DDV.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

S paketom PREPROSTO PO SPLETU – POMLAD 2023 lahko naredite še več: ne le, da si boste znižali mesečne stroške za plin, ampak boste naredili nekaj dobrega tudi za okolje – s sklenitvijo akcijskega paketa boste vsa obvestila in račune preusmerili na svoj e-naslov.

Vedno v koraku z vašimi željami in potrebami

Podjetje ADRIAPLIN, d. o.o., ki deluje pod okriljem italijanske družbe Eni Plenitude S.p.A, skrbi za več kot 1100 kilometrov plinovodnega omrežja in distribucijo zemeljskega plina v kar 29 slovenskih občin ter sodi med večje in zanesljivejše dobavitelje zemeljskega plina pri nas.

Njihovo poslanstvo je jasno: odjemalce zemeljskega plina vedno postavljajo na prvo mesto. Zato z natančnim spremljanjem trga sestavljajo pakete, ki ustrezajo njihovim željam in trendom.

Gospodinjski odjemalci lahko izbirate med štirimi paketi:

Vsak je prilagojen različnim potrebam gospodinjskih odjemalcev, a jih lahko kljub temu oblikujete po svoje.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

V Adriaplinu ponujajo tudi široko paleto dodatnih storitev, s katerimi bo za vaš dom vedno dobro poskrbljeno. Vsi, ki imate radi preprost in hiter dostop do kontaktov preverjenih mojstrov za kakovostno izvedena hišna (p)opravila, lahko paketu brezplačno dodate storitev Mojster pri roki. Če iščete sodobne načine plačevanja, lahko naročite elektronski račun in ga povežete z direktno bremenitvijo SEPA. Tisti, ki si želite poenostaviti komunikacijo z njimi in olajšati sporočanje stanja plinomera, lahko kadar koli aktivirate spletno ali mobilno aplikacijo Moj Adriaplin ali pa stanje svojega plinomera enostavno sporočite po SMS sporočilu.


Naročnik oglasne vsebine je Adriaplin