Podjetje MarkoMark je predlagalo novega podizvajalca

2TDK preverja, ali novi podizvajalec izpolnjuje vse zahtevane pogoje za sodelovanje.
Fotografija: Odločitev bomo sporočili v najkrajšem možnem času, so sporočili iz 2TDK, ki ga vodi Dušan Zorko. Foto: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Odločitev bomo sporočili v najkrajšem možnem času, so sporočili iz 2TDK, ki ga vodi Dušan Zorko. Foto: Uroš Hočevar/Delo

MarkoMark, ki se poteguje za izgradnjo objektov na trasi drugega tira v dolini Glinščice, je družbi 2TDK predlagal novega podizvajalca.

Strokovna komisija 2TDK trenutno pregleduje predloženo dokumentacijo, na podlagi česar bo preverila, ali novo imenovani podizvajalec izpolnjuje vse zahtevane pogoje za sodelovanje ter da pri njem niso podani izključitveni razlogi. Odločitev bomo sporočili v najkrajšem možnem času, so sporočili iz 2TDK.

Spomnimo, 2TDK je pozval MarkoMark Nival k zamenjavi podizvajalca po odločitvi državne revizijske komisije. Ta je ugotovila, da eden od podizvajalcev konzorcija res ni predložil ustrezne reference, torej dovolj visokega podpornega zidu, vendar da to ni razlog za izločitev, ampak da bi naročnik moral pozvati ponudnika k zamenjavi podizvajalca.


 

Komentarji: