Novi partnerici za revizijo v Deloitte Slovenija

To sta junija postali Tina Kolenc Praznik in Katarina Kadunc.
Fotografija: Deloitte Slovenija. FOTO: Alešš Černivec/Delo
Odpri galerijo
Deloitte Slovenija. FOTO: Alešš Černivec/Delo

Ljubljana - Novi partnerici za področje revizije v družbi Deloitte Slovenija sta junija postali Tina Kolenc Praznik in Katarina Kadunc.

Tina Kolenc Praznik, nova partnerica za področje revizije v deloitte Slovenija. FOTO: Arhiv podjetja
Tina Kolenc Praznik, nova partnerica za področje revizije v deloitte Slovenija. FOTO: Arhiv podjetja


Tina Kolenc Praznik se je družbi Deloitte pridružila leta 2001. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, tekom kariere pa je pridobila naziv pooblaščene revizorke ter pooblaščene preiskovalke prevar (CFE). V 18-letni karieri je poleg revizij gospodarskih družb v različnih sektorjih vodila tudi različne svetovalne projekte na področju reviziji sorodnih storitev, svetovanja ter forenzike. V zadnjih letih sodeluje tudi v skupini Deloitte Centralna Evropa, kjer opravlja preverbe kakovosti revizijskega dela v omenjeni regiji ter tako skrbi za prenos znanja in zagotavljanje kvalitete opravljenih revizijskih storitev znotraj celotne regije.

Katarina Kadunc, nova partnerica za področje revizije v deloitte Slovenija. FOTO: Arhiv podjetja
Katarina Kadunc, nova partnerica za področje revizije v deloitte Slovenija. FOTO: Arhiv podjetja


Katarina Kadunc je se je družbi Deloitte pridružila leta 2003. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani (smer finance, računovodstvo in revizija). Izobraževanje je zaključila pri Slovenskem inštitutu za revizijo in pridobila licenco pooblaščene revizorke. Leta 2009 je pridobila licenco ACCA, v letu 2014 pa še naziv preizkušene notranje revizorke. Odgovorna je za vodenje revizij za stranke iz finančnega sektorja. Je aktivna predavateljica v okviru Deloitte akademije na temo računovodskih standardov ter razumevanja računovodskih izkazov. Aktivno vodi tudi notranjerevizijske projekte, projekte presoje kakovosti notranjerevizijske funkcije ter ocene delovanja nadzornih svetov.

Komentarji: